Cătina, turmericul, măceșele și sarea roz sunt produse naturiste minune pentru sistemul imunitar

Vineri, 28.10.2016
de Diva Hair

Frigul s-a instalat, iar Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, propune pentru acest sezon produse 100% naturale care ajută la prevenirea şi vindecarea gripei şi răcelii şi conţin stimulente cu efect energizant pentru o stare de bine.

În această perioadă, vulnerabilitatea organismului ne afectează atât pe plan fizic, cât şi psihic şi este necesar un ajutor cu tratamente pe bază de vitamine şi minerale. Pe lângă alimentaţia variată şi echilibrată, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui sistem imunitar puternic.

Tratamente naturiste pentru o toamna fără răceală

Cătina, turmericul şi măceşele sunt trei ingrediente esenţiale pentru tratamentele împotriva gripei şi răcelii, pentru stimularea sistemului imunitar şi o stare generală bună în sezonul asteniei.

Cătina poate fi consumată sub diverse forme, disponibile în produse alese cu atenţie de Vegis.ro, pentru că acestea să aibă compoziţie 100% sănătoasă şi naturală. Fie că este consumată că ulei, suc, pulbere, sirop sau chiar neprelucrată, ca fructe uscate, cătina are efecte spectaculoase pentru sănătate. Cătina este bine cunoscută că fiind un stimulent al creşterii imunităţii şi ajută organismul să se refacă după o perioada de solicitare.

Uleiul de cătină este un tratament miraculos, deoarece are proprietăţi şi beneficii extraordinare asupra unui număr mare de diagnostice. Compoziţia acestui ulei favorizează creşterea imunităţii, are propritati antioxidante, ameliorează boli ale sistemului cardiocerebrovascular, conţine o cantitate considerabilă de vitamine A şi E, şi este folosit cu succes în durerile de gât şi stopează afecţiuni oculare severe.

În România turmericul este găsit exclusiv sub formă de pudră, întrebuinţat atât pentru uz alimentar cât şi ca tratament medicinal. Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant şi dezinfectant. În India, ţară de provenienţă, turmericul este utilizat şi la preparea măştilor de frumuseţe pentru vitalizarea şi revigorarea pielii, dar şi pentru stimularea circulaţiei sângelui şi îmbunătăţirea digestiei.

Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor în problemele reumatologice, neurologice, gastrice, şi cardiovasculare. Pe Vegis.ro sunt disponibile mai multe variante de pudra de turmeric, bio, raw, vegan, şi 100% naturală.

Măceşele sunt cunoscute că fiind o plantă medicinală valoroasă în tratamentele naturiste. Fructele de măceşe sunt culese pentru conţinutul apreciabil în vitamine precum A, B1, B2, C. Din fructele de măceşe se produce vinul tonic, un bun întăritor al organismului.

De asemenea, măceşele reprezintă un puternic mineralizant, prin conţinutul de magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, sulf şi zinc. Această plantă este cunoscută că fiind un panaceu, întărind sistemul imunitar şi asigurând o bună funcţionare a întregului organism.

Sarea de baie roz Himalaya

Sarea de baie este cunoscută că fiind un bun ameliorant al stresului şi relaxează corpul şi musculatura. Băile calde cu sare de baie sunt un tratament excelent pentru prevenirea gripei sau răcelii.
Sarea de Himalaya este considerată că fiind “cea mai pură sare”, deoarece acest tip de sare conţine toate mineralele care se regăsesc şi în corpul uman. Sarea roz de Himalaya are numeroase beneficii asupra organsimului printre care stimulează circulaţia sangvină, detoxifică organismul şi reduce contracţiile musculare. Acest tip de sare are un conţinut remarcabil de fier, potasiu şi magneziu.

De asemenea sarea roz de Himalaya echilibrează PH-ul pielii, o hidratează şi îi redă elasticitatea. O baie de 30 de minute cu acest tip de sare fiind echivalentul unei cure de detoxifiere.

Produsele descrise sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înfiinţat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie bazată pe produse ecologice şi naturale.  

Din modernul sediu din Braşov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată ţară, în 24-48h de la confirmarea comenzii.
Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoţit de o factură şi declaraţie de conformitate a calităţii produselor. Compania este certificată ecologic furnizând astfel garanţia că produsele, procedurile de lucru şi de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare şi naţionale în vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar având licenţă RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienţilor săi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!