Cum arată femeia pe care niciun bărbat nu ar vrea să o piardă

Cum arată femeia pe care niciun bărbat nu ar vrea să o piardă

Laura Voica

Multe femei sar peste partea de înțelegere a bărbaților. Acesta reprezintă unul dintre cele mai mari secrete ale călătoriei mele! Bărbații gândesc și se îndrăgostesc într-un mod diferit și au nevoi diferite față de cele ale femeile.

Învață să înțelegi bărbații 

Dacă îți dorești cu adevărat să atragi dragostea în viața ta, este momentul să înțelegi cu adevărat bărbații. Călătoria dragostei nu înseamnă doar a-ți face propria muncă, ci a înțelege și munca în cuplu.

M-am gândit de multe ori la cine trebuie să fii în esență ca să atragi un bărbat în viața ta. Adevărul este că există foarte mulți bărbați care își doresc o relație, dar mulți aleg o femeie pe care nu vor să o piardă.

Iată adevărul meu: Fiecare persoană pe care am întâlnit-o până l-am cunoscut pe soțul meu, m-a părăsit. Am avut nenumărate experiențe care mi-au frânt inima. Am avut o mulțime de motive pentru a renunța la iubire. Aveam convingeri toxice în ceea ce privește relațiile și o lipsă acută de încredere în mine. Am fost cea căreia i-a fost întotdeauna frică să nu-și piardă partenerul, așa că ghiciți cum m-am comportat? Nesigură. Dependentă. Disperată. Mai mult decât atât, eram preocupată despre cum mă face el să mă simt și nu despre cum contribuiam eu la viața lui.

Sursa foto: Unsplash

Cred că multe femei aleg parteneri pe care nu își doresc să îi piardă, dar fac asta bazându-se mai mult pe frică decât pe iubire. Teama de abandon nu are loc într-o relație sănătoasă. O zeiță alege un bărbat care o luminează, care o încarcă, care aduce un plus bucuriei deja prezente. Bărbații, în schimb, aleg o femeie pe care nu vor să o piardă, nu din frică, ci pentru că viața lor este mai bună cu această femeie în ea.

Cum să fii femeia pe care nu vor să o piardă bărbații

  1. Conștientizează că tu ești premiul. Meriți să fii iubită.  Ai atât de mult de oferit și ești ceea ce își doresc bărbații.

  2. Încetează să te compari cu alte femei. Bărbații asumați și puternici, care știu ce își doresc nu aleg o femeie bazându-se pe aspectul ei. Genul ăsta de bărbați aleg o femeie care are încredre în ea.  Puterea ta constă în a fi tu însățiși persoana potrivită te va dori. Nu există competiție pentru un bărbat și nici bărbatul potrivit, deoarece, cel care vă este sortit, nu vă poate fi luat de nimeni altcineva.

  3. Fii fericită fără fie un barbat în viața ta. Dacă un bărbat simte că ți-e teamă să nu-l pierzi, va simți și o presiune asupra lui și nu va dori să rămână lângă tine. Bărbații vor să fie în preajma femeilor fericite. Femei care se simt complete și sunt încrezătoare independent de relație.

  4. Alesul este persoana pe care tu o alegi și care te alege pe tine. Îngăduie-ți să fii aleasă. Nu trebuie să convingi pe nimeni să fie cu tine sau să cerșești iubire. Când întâlnești un bărbat, poartă-te ca o regină, una care știe să primească și care se poate lăsa cucerită. Lasă-l să vină la tine. Munca noastră este să fim disponibile, vulnerabile și deschise. Bărbații așteaptă invitația energică să vină să cucerească.

Sursa foto: Unsplash

Zâmbește sincer cât de des poți. Cred cu tărie că lumea va fi vindecată prin relații sănătoase.

Cred că oricine poate întâlni dragostea și că toți oamenii o merită.

Inima sus!

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Micronodul pulmonar: ce înseamnă și cum se tratează
Micronodul pulmonar: ce înseamnă și cum se tratează
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.