Cum să îţi întărești imunitatea în sezonul gripei și răcelii

Cum să îţi întărești imunitatea în sezonul gripei și răcelii

Redactor Andreea Baluteanu

Primăvara se dovedește generoasă nu numai cu tine, privitor binecuvântat al minunilor sale, dar și cu germenii periculoși. Abundența virusurilor e chiar mai mare decât în timpul iernii, favorizată de oscilațiile de temperatură și de lipsa noastră de precauție.

Soluția? Sprijină cât de mult poți imunitatea! Ajută-ți organismul să facă față asaltului virusurilor și oferă-i arme de temut în sezonul gripei și al răcelii. Azi te îmbiem cu un produs pe care nu numai noi, dar și oamenii de știință și studiile medicale îl consideră un sprijin de bază în lupta contra afecțiunilor sezoniere!

Suplimentul alimentar fin Mycelcaps, sprijin prețios pentru imunitate

Din păcate, afluența de gripe din ultimii ani este doar vârful aisbergului în ceea ce privește pleiada de dovezi ale faptului că imunitatea noastră este atât de fragilizată. Cauzele sunt multiple, iar consecințele, devastatoare. De la poluare, alimentația dezechilibrată, odihna de proastă calitate, stresul și anxietatea, parcă toți factorii stilului de viață modern s-au înțeles să ne dea peste cap imunitatea.

femeie bolnava

Și mai grav e că aliații noștri sunt tot mai puțini. Fructele și legumele cresc la rândul lor într-un mediu poluat. Deși încercăm să ne ferim de stres, joburile, viețile noastre complicate și presiunile la care suntem constant supuse nu ne permit acest lucru. Ce ne mai rămâne decât să asistăm resemnate la colapsul sistemului nostru imunitar?

Nici pe departe! E cazul să ripostezi, mai ales că lupta împotriva virusurilor nu poate fi abandonată atât de devreme. Noi am descoperit suplimentul imunitar pe care cercetătorii nu mai contenesc să îl laude! Cu o formulă originală, bazată pe studii științifice, fin Mycelcaps AHCC® poate să facă diferența acolo unde credeai că nu mai există nicio speranță.

Suplimentul alimentar poate îmbunătăți starea ta de sănătate așa cum nu ai fi crezut că este posibil. Conform producătorilor, fin Mycelcaps AHCC® poate stimula procesele imunității, având efect imunomodulator.

Cum acționează acest aliat de bază al stării tale de bine? Produsul sprijină funcționarea celulelor Natural Killer, astfel că organismul va concretiza un răspuns mult mai bun, din punct de vedere antibacterian și antiviral, în lupta cu organismele patogene. Ce înseamnă acest lucru? Că, atunci când vei intra în contact cu un virus, sistemul tău imunitar va avea cel puțin o armă în plus.

Mai mult, fin Mycelcaps se deosebește de concurență grație faptului că poate fi utilizat și alături de tratamentele uzuale în pneumonii, gripă, infecții respiratorii severe și grave, alergii sau alte afecțiuni de sezon, crescând capacitatea medicației tradiționale de a grăbi vindecarea.

Ești încă reticentă? Nu te judecăm. Vei gândi însă altfel atunci când vei afla că fin Mycelcaps AHCC® are la bază complexul AHCC®, respectiv un extract standardizat din micelii de Lentinula edodes. Latina nu te impresionează? Vei reacționa diferit atunci când îți vom spune numele popular al ciupercii din compoziția suplimentului, respectiv Shiitake. Binecunoscutul burete originar din Japonia, Shiitake este numită „perlă între ciuperci” grație valorii sale nutritive extraordinare. Conținând polizaharide ce sprijină imunitatea și o serie de alte substanțe benefice pentru organism, fin Mycelcaps AHCC® este exact ceea ce ai nevoie acum.

fin mycelcaps

Am adus în discuție studiile științifice și ne ținem de promisiune, povestindu-ți azi despre ele. Astfel, cercetările au analizat efectul pe care suplimentul îl are asupra unor diverse virusuri, precum West Nile, virusul gripal, virusul hepatitei și papilomavirusul uman (HPV). Iar AHCC® nu a dezamăgit; în condițiile administrării fin Mycelcaps AHCC®, oamenii de știință au constatat că activitatea celulelor NK (killer natural), celulele NKT (killer natural T) și celulele T (gamma delta T) este modulată și intensificată. Prin urmare, conchidem că suplimentul poate îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar, păzindu-te de atacul nemilos al virusurilor.

Notăm că efectul imunomodulator al fin Mycelcaps AHCC® este studiat în continuare și cu privire la aportul adus în lupta contra altor tipuri de boli, cu rezultate mai mult decât îmbucurătoare.

Ce mai e de adăugat? fin Mycelcaps AHCC® se administrează diferit, în funcție de problema cu care te confrunți. Pentru a preveni incidența virozelor și infecțiilor respiratorii, ia o capsulă dimineața și una seara. La apariția primelor simptome, suplimentează până la 3 capsule, continuând apoi timp de 2-3 zile cu câte 2 capsule dimineața și 2 seara. Este recomandat să menții cura profilactică timp de minimum 3 luni.

fin Mycelcaps AHCC® este un produs 100% original, certificat ca produs profesional de către compania japoneză Amino Up.,Ltd, deținătoare a brevetului AHCC la nivel mondial. Suplimentul conține peste 200 mg ingredient activ AHCC.

În plin sezon de viroze și infecții respiratorii, fă din fin Mycelcaps AHCC® scutul organismului tău! Armează-te ca la război împotriva virusurilor și trăiește primăvara cu zâmbetul pe buze!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.