Diva a încercat gelul intim antibacterian de la Rogé Cavaillès. Vezi dacă ne-a plăcut!

Diva a încercat gelul intim antibacterian de la Rogé Cavaillès. Vezi dacă ne-a plăcut!

Redactor Andreea Baluteanu

Dat fiind interesul pe care îl manifestăm pentru igiena corporală, investind în produse cu parfumuri amețitoare (și adesea artificiale) și cu ingrediente cel puțin… fancy, e puțin bizar că nu extindem aceeași atenție și asupra zonei intime. Iar atunci când o facem, abordăm produsele cosmetice plecând de la aceleași criterii: care miroase mai îmbietor și care arată mai atrăgător, fără să luăm în calcul calitatea componentelor folosite și compatibilitatea cu cea mai delicată regiune a corpului.

Pe cale de consecință, ajungem să ne confruntăm cu tot soiul de probleme. Pruritul și usturimea din zona intimă sunt primul pas, inflamația vaginului urmează, iar de aici și până la dezvoltarea alergiilor mai e doar puțin. Sunt inconveniente cărora orice femeie a trebuit să le facă față la un moment dat, dar azi suntem mai mult decât încântate să îți mărturisim că am descoperit secretul prospețimii și al stării de bine a zonei intime.

Redacția DivaHair a testat gelul intim antibacterian de la Rogé Cavaillès, produsul numărul unu recomandat de ginecologi. Află ce părere au avut cele două utilizatoare!

Am testat gelul intim antibacterian de la Rogé Cavaillès

Anca și Raluca ne povestesc mai jos experiența lor cu gelul antibacterian Rogé Cavaillès!

Sursa foto: Facebook

Anca, 35 de ani

„În prezent există o mare varietate de produse cosmetice și dermatocosmetice. Care mai de care ne atrag prin textură, culoare, parfum sau prin beneficiile promise. Această varietate a adus însă cu sine un paradox: multitudinea și varietatea produselor de îngrijire ne ușurează, dar ne și complică alegerea făcută. Pe de o parte suntem derutate de multiplele variante ale aceluiași tip de produs, pe de altă parte structura din ce în ce mai complexă a acestor produse a dus la apariția unor efecte adverse negative în urma utilizării lor.

Din dorința de a le da un plus de culoare, un parfum mai intens, o textură mai fină, o utilizare mai ușoară, cei care le concep includ adesea în compoziția acestora substanțe care perturbă echilibrul biochimic al corpului și duc la apariția unor reacții iritative, alergice sau pur si simplu nu își îndeplinesc scopul pentru care au fost create. Astfel încât a devenit destul de dificil să găsești un produs de îngrijire care să se potrivească corpului tău, ținând cont de o multitudine de aspecte, de la pH-ul pielii și al mucoaselor până la structura acestora, gradul lor de hidratare, prezența sau absența sebumului, expunerea la diferiți factori fizici și biochimici și până la alimentație și stilul de viață, care își pun și ele amprenta asupra fiecărui organism în parte.

Situația devine cu atât mai dificilă când vorbim de îngrijirea unor zone delicate ale corpului, așa cum este zona intimă, și mai ales când vorbim de o categorie mai sensibilă de consumatori, și anume copiii.

Cum și de ce am ales să utilizez Rogé Cavaillès Gel intim antibacterian cu folosire cotidiană?

Foloseam diferite produse de igienă intimă fără să mă gândesc foarte mult la efectele acestora. La un moment dat m-am confruntat însă cu o problemă în ceea ce privește igiena intimă a fetiței mele de 5 anișori. Până în acel moment nu îmi pusesem problema că o fetiță de vârsta ei ar trebui să folosească un produs special destinat igienei intime.

La un moment dat însă, fetița a devenit tot mai iritată în această zonă și se plângea adesea de mâncărimi și usturime. După numeroase investigații care au exclus o patologie severă și utilizarea pe termen lung a unor creme protectoare, am decis că trebuie să folosesc pentru igiena intimă a fetiței un produs special care să restabilească pH-ul local și să nu afecteze flora bacteriană locală. Am încercat mai multe produse de igienă intimă care erau destinate și fetițelor, dar niciunul nu a eliminat problemele pe deplin.

Un medic pediatru mi-a recomandat să încerc un produs de igienă intimă din gama Rogé Cavaillès, care își dovedise eficiența la mai mulți pacienți cu aceleași probleme ca și fiica mea. Întâmplător, în aceeași perioadă am cunoscut un reprezentant medical al firmei, care mi-a recomandat, din întreaga gamă de igienă intimă pentru femei Rogé Cavaillès, Gelul intim antibacterian pentru utilizare zilnică, produs care era destinat atât femeilor, cât și fetițelor. După ce am început să îl folosesc, atât eu, cât și fetița mea nu am mai avut probleme și am rămas în continuare la alegerea făcută.

Utilizarea Rogé Cavaillès Gel intim antibacterian cu folosire cotidiană îmi creează o senzație de curățenie și confort, fără să mai resimt uscăciunea. Cel mai important, de când utilizez acest produs pentru fetița mea, ea nu s-a mai plâns de iritații, roșeață, usturime sau mâncărimi în această zonă.

Rogé Cavaillès Gel intim antibacterian cu folosire cotidiană este alegerea mea din mai multe motive: are o textură lejeră, nongrasă, astfel încât aproape nu îl simți în timpul folosirii, are un parfum discret, care dă o senzație de prospețime după utilizare, face o spumă ușoară, care nu este în exces.

Prin componentele sale, gelul are o dublă acţiune. Prin extractul natural de cimbru protejează în mod natural împotriva agresiunilor externe, iar extractul natural de nalbă calmează disconfortul intim. La acestea se adaugă și un pH de 5,5, potrivit zonei pe care o protejează.

Nu conţine săpun, coloranţi, parabeni sau alte substanţe iritante, iar din acest motiv este hipoalergenic, fiind foarte bine tolerat.

Are un mod de prezentare care îl face simplu de utilizat, fiind ambalat într-un flacon ușor și având aplicator cu pompiță.

Rogé Cavaillès Gel intim antibacterian cu folosire cotidiană este testat dermatologic, ginecologic și pediatric și de aceea poate fi folosit zilnic și chiar de două ori pe zi pentru a asigura o îngrijire delicată a zonei intime și menţinerea echilibrului natural al acesteia. Un plus major îl constituie posibilitatea de a fi utilizat atât de adulţi, cât și de copii.

Din toate aceste motive, consider că Rogé Cavaillès Gel intim antibacterian cu folosire cotidiană este alegerea ideală atât pentru mine, cât și pentru fetița mea.” 

Raluca, 28 de ani 

„Dintotdeauna am fost o fire sportivă și trebuie să recunosc că nu m-am dovedit prea atentă cu pielea mea. La 15 ani mă urcam cu tati pe munți, iar la 20 de ani am descoperit sala și de atunci nu lipsesc de la orele săptămânale de cycling, yoga, pilates. Am fost la box și la balet și mi-au plăcut amândouă. Ce nu mi-a plăcut? Să îmi îngrijesc cu aceeași pasiune pielea. Crema de protecție solară mi se părea un moft, iar de gel intim cine mai avea timp? Gelul de duș nu era la fel de bun?

Nu cred că mai e nevoie să vă spun unde m-a adus această inconștiență, dar o să mă „spovedesc” în continuare. Ridurile mi-au împânzit mai devreme chipul, acneea adultă m-a adus la disperare tocmai pe mine, care nu am avut un coș cât eram adolescentă, dar mai rău decât orice au fost iritațiile din zona intimă. Utilizarea continuă a unui gel de duș în această regiune și mai ales a produselor de la gym și-a spus cuvântul și am început să sufăr de mâncărimi, să-mi apară mai întâi bubițe și apoi coșuri în zona intimă și în cele din urmă să mă irit atât de tare încât să nu mai reușesc să mai îmbrac colanții de sală. E evident că neglijența mea mi-a afectat atât viața sexuală, dar și apetitul pentru mișcare și, în cele din urmă, bucuria de a trăi. Pentru că nu prea mai poți să te distrezi atunci când te mănâncă „de mori” acolo jos.

Am încercat o mulțime de produse de igienă intime, iar când spun o mulțime, credeți-mă, chiar nu exagerez. Prietenele obișnuiau să glumească pe seama mea, spunând că sunt tentate ca atunci când pleacă într-o călătorie să-mi aducă drept suvenir un gel intim care nu se regăsește pe la noi. Veți înțelege cât de dramatică îmi era situația atunci când această idee chiar îmi surâdea.

Până la urmă, am dat peste un ginecolog bun care mi-a recomandat Rogé Cavaillès, Gel intim cu agent antibacterian. Ca în orice poveste bună, mai întâi am fost reticentă. Mai încercasem dermatocosmetice înainte și cu siguranță mai testasem produse care pretindeau a fi naturale. Ceea ce mi-a dat o rază de speranță a fost mențiunea că putea fi folosit de copii și adulți deopotrivă.

La prima folosire, am observat parfumul discret, natural, care a făcut o mare diferență pentru fata obișnuită să își cumpere produse pentru că miroseau frumos și să aibă apoi atât de mult de suferit de pe urma lor. Textura lejeră și totuși consistentă (am încercat geluri intime apoase care nu făceau nimic) a fost ușor de folosit, nu a curs, n-a făcut prea multă spumă și, mai important, mi-a dat o senzație de alinare instantanee. De parcă corpul meu se trezea la viață și-mi spunea: „Bravo, Raluca, în sfârșit faci și tu ce trebuie!”.

Iar senzația de prospețime durează. Ajută aici că gelul intim de la Rogé Cavaillès conține ingrediente încapsulate cu eliberare treptată, care te fac să te simți revigorată pe parcursul întregii zile. O mică minune pentru cineva care a avut atât de mult de suferit de pe urma iritațiilor și a alergiilor intime.

Rogé Cavaillès prezintă și beneficiul că îți oferă prospețime și protecție antibacteriană prin intermediul ingredientelor naturale de cimbru și nalbă, în timp ce pH-ul de 5,5 va menține acel echilibru fragil pe care eu îl credeam pentru totdeauna pierdut.

De când l-am descoperit, nu mă mai despart de el. Îl iau cu mine la sală, în geantă, când plec în vacanță și am câte un produs acasă la mine, la mama, dar și la iubitul meu. Vi-l recomand cu toată căldura! Îl puteți folosi voi, fetița voastră, sora mai mică, oricine, pentru că Rogé Cavaillès e mai mult decât un gel antibacterian, e o datorie pentru corpul vostru.”

Dacă mărturiile de mai sus te-au convins, descoperă gelul intim antibacterian Rogé Cavaillès pe rogecavailles.ro! Este momentul să iei inițiativa pentru sănătatea ta intimă!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cum să spălăm corect fructele și legumele ca să nu ne îmbolnăvim
Cum să spălăm corect fructele și legumele ca să nu ne îmbolnăvim
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?
Incepe quiz
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.