Călătoreşte prin vară fără complicaţii intime!

Călătoreşte prin vară fără complicaţii intime!

Eugenia Dinescu, redactor

Vara e sezonul de relaxare care îţi permite să îţi petreci timpul liber făcând tot mai multe activităţi doar pentru tine! Însă perioada distracţiilor vine cu o serie de provocări cărora trebuie să le faci faţă cu brio: temperaturile ridicate, lenjeria din materiale sintetice, şerveţelele umede sau metodele tradiţionale de epilare, toate pot reprezenta un motiv pentru apariţia disconfortului din zona intimă.

Dacă şi tu te confrunţi cu aceste probleme cu precădere în perioada verii, avem veşti bune pentru tine. De acum, nu trebuie să îţi mai faci griji pentru iritaţiile din zona intimă care pot apărea după epilat, înotul de la piscină şi de la mare, ziua de plajă sau spinningul din sala de pregătire de vacanţă!

Pentru pielea delicată din această regiune, vei avea nevoie de o îngrijire adaptată nevoilor specifice, care să nu afecteze echilibrul pH-ului din zona intimă. Nou de la Multi-Gyn, Intiskin este o soluţie eficientă pentru prevenirea şi eliminarea rapidă a disconfortului, pruritului şi iritaţiilor pielii din zona intimă. O simplă pulverizare te ajută să calmezi pielea inflamată în urma epilării, dar şi să îţi păstrezi prospeţimea în mijlocul unei zile agitate, graţie formulei care înlătură mirosurile neplăcute.

Multi-Gyn Intiskin, spray 40 ml,
magazinvavianpharma.ro,  33.88 de lei

Un spray comod, uşor de folosit şi de purtat în geantă, Intiskin are la bază un complex de polizaharide patentat, care neutralizează bacteriile patogene şi îţi oferă un efect hidratant şi calmant datorită alantoinei şi squalanului. Aşadar, te poţi bucura de aceeaşi senzaţie de prospeţime pe tot parcursul zilei şi poți păstra totodată echilibrul florei, reducând riscul de a dezvolta infecţii bacteriene cauzate de proliferarea bacteriilor şi fungilor.

Asigură-te că Intiskin nu lipseşte din bagajul tău de vacanţă şi foloseşte-l încrezătoare ori de câte ori simţi nevoia de reîmprospătare şi de calmare a pielii iritate! Produsul este disponibil în farmacii şi pe www.magazinvavianpharma.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.