Nu Skin

Cum să ai respirația proaspătă toată ziua

Redactor Andreea Baluteanu

Poate că ești pe cale să prezinți cea mai ingenioasă idee la ședința cu colegii și șeful sau îți săruți iubitul, în zorii zilei: sunt momente în care prospețimea e mai importantă decât orice altceva. Din păcate, însă, respirația urât mirositoare face parte dintre acele coșmaruri la care nu ne-am imagina niciodată părtașe, dar în care ne trezim implicate, complet neajutorate.

Pentru că noi nu te vom lăsa niciodată la greu, facem lumină în rândurile care urmează asupra cauzelor respirației urât mirositoare, dar îți indicăm și produsele salvatoare, care îți vor imprima o prospețime cuceritoare, pe tot parcursul zilei.

colgate

Șase cauze ale respirației urât mirositoare

Nici nu vrem să ne gândim la ele, dar parcă nu mai sunt chiar atât de înspăimântătoare când le deslușim mai bine!

Mâncarea. Miroase așa bine, încât îți înnebunește papilele gustative, dar felul de mâncare apetisant care îți face cu ochiul nu va fi la fel de generos cu respirația (sau cu silueta) ta mai târziu. Și nu ne referim numai la resturile de mâncare care scapă asaltului periuței de dinți și rămân ascunse între dinți, ci și la alimentele care intră în sânge și care provoacă respirație urât mirositoare, printre care se numără usturoiul, ceapa și condimentele.

Igiena orală defectuoasă. Mai sus am presupus că apelezi cu religiozitate la periuța și pasta de dinți, dar acum vom privi imposibilul în față! Dacă nu te speli de cel puțin două ori pe zi (ideal ar fi după fiecare masă), folosind și apă de gură și ață dentară pentru a curăța temeinic spațiile dintre dinți, respirația urât mirositoare nu ar trebui să fie întovărăşită de vreun semn de întrebare.

Fumatul. Nu credem că mai e cazul să îți amintim că fumatul produce o respirație care nu poate fi asemănată nicidecum cu un buchet nevinovat de flori.

Gura uscată. Saliva contribuie, printre altele, și la curățarea cavității bucale, iar atunci când producția sa este încetinită, din diverse motive, respirația urât mirositoare găsește teritoriu propice de desfășurare. Există și o afecțiune care îți usucă gura, numită xerostomie, dar fenomenul este predilect în mod natural dimineața: motivul pentru care te ferești să îți alinți iubitul, înainte de a da fuga la baie.

Medicamente. Unele produse, în special medicamentoase, au drept consecință uscarea gurii, ceea ce ne conduce la punctul de mai sus!

Infecții bucale. Infecțiile din cavitatea orală au toate o consecință comună: apariția respirației neplăcute. Pentru eliminarea mirosului neplăcut, pe lângă igiena orală corectă, este absolut necesar tratamentul stomatologic.

Bun-venit, prospețime de durată!

Cum ar fi să cucerești cu respirația ta frumos mirositoare și să îți simți gura proaspătă pe parcursul întregii zile? E cât de poate de posibil, grație noii game lansate de Colgate® Natural Extracts.

colgate natural extracts pasta de dinti

Nu știm cu care vești bune să începem! Gama conține extracte naturale, așa cum ne demonstrează și denumirea sa, așa că ai toate motivele să fii încântată. Dar ceea ce ne-a atras cu precădere atenția este sursa de inspirație a noii aliate a respirației mereu proaspete, medicina tradițională asiatică. Ne-am obișnuit să le invidiem pe superbele locuitoare ale Orientului pentru pielea lor superbă și părul divin, acum vrem să și mirosim ca ele!

Mai mult, noua gamă Colgate conține ingrediente selectate cu grijă și dragoste dintre plantele și mineralele specifice acestei culturi, care au acțiune pe tot parcursul zilei, astfel că tu nu va mai trebui să îți faci nicio grijă, cel puțin nu în legătură cu respirația ta!

Mai jos, îți prezentăm cele două pretendente la titlul de cele mai bune prietene ale noastre.

Uleiul de lămâie și aloe vera reprezintă un duo imbatabil, asociind prospețimea inegalabilă cu senzația de delicatețe și calmare. Îl vei regăsi în pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh, minunată atunci când îți dorești să expiri prospețime prin toți porii. Cu alte cuvinte, vei avea o respirație efervescentă, bifând, în același timp, și îngrijirea dinților și a gingiilor, grație extractelor de aloe vera. De acum încolo, respirația ta va fi la fel de proaspătă precum o adiere mentolată de primăvară!

colgate cu ulei esential

Ne dorim o respirație proaspătă, dar și un zâmbet uluitor, unul care să ne garanteze o apariție de cinci stele. Cine nu și-a dorit dinți mai albi? Renunță, însă, la pastele invazive și spune da, alături de Colgate, ingredientelor naturale despre care ți-am vorbit mai sus. De data aceasta, Colgate® Natural Extracts Radiant White ne tentează cu extracte de alge marine din Asia, cu uluitoare proprietăți de albire. Este genul de produs pe care îl vei adora, deoarece asociază prospețimea cu strălucirea unui zâmbet absolut irezistibil.

Noi mărturisim: nu suntem în stare să alegem. Ne dorim o respirație proaspătă, cu miros savuros de citrice, dar și dinți albi precum zăpada, așa că vom adăposti cele două noi lansări Colgate în baia noastră. Deja concepem strategii legate de cum le vom asocia pe parcursul zilei, încântate că am găsit un motiv (natural) de a aborda din nou igiena noastră dentară cu toată încântarea din lume!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta