LUXURIOUS® – Grijă pentru fiecare zâmbet

LUXURIOUS® – Grijă pentru fiecare zâmbet

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Zâmbetul este o formă de salut universală, cea mai plăcută expresie a trăirilor și a sentimentelor, iar un zâmbet larg și strălucitor este molipsitor și transmite emoții pozitive.
Atenția pentru propriul zâmbet ar trebui să aibă o importanță deosebită în rutina zilnică de îngrijire a orcărei persoane.

LUXURIOUS®DENTAL CARE este o colecție de 6 paste de dinți adaptate pentru nevoi diferite, pentru diverse categorii de vârstă, dar și pentru pacienți cu nevoi speciale: diabet, homeopatie, sarcină și alăptare.
Cu un design glam și foarte ușor de pus pe etajera din baie - tubul stă în picioare și îți poți pune exact câtă pastă ai nevoie - produsele gamei ți se vor părea prietenoase & superfun.

Produse din gama LUxurious Dental Care

Gama conține:

LUXURIOUS FAMILY – Pastă de dinți pentru protecție zilnică multiplă a cavității bucale, cu fluor și calciu. Combate placa, cariile dentare și gingivita. Conferă respirație proaspătă, de lungă durată.

LUXURIOUS SENSITIVE – Pastă de dinți cu fluor pentru ameliorarea rapidă a sensibilității dentare la frig și cald. Protejează dinții de aciditate și carii.

LUXURIOUS WHITENING – Pastă de dinți pentru albirea dinților. Albește dinții, îndepărtând eficient petele de suprafață. Întărește smalțul dinților și îi protejează de apariția cariilor.

LUXURIOUS DIABETICS – Pastă de dinți pentru diabetici cu fluor organic și calciu. Hidratează mucoasa bucală și calmează iritațiile. Fortifică apărarea antibacteriană a cavității bucale.

LUXURIOUS PREGNANCY – Pastă de dinți special formulată pentru igiena orală în timpul sarcinii și alăptării sau pentru gingivita care poate apărea în timpul sarcinii. Combate placa microbiană și previne apariția cariilor dentare.

LUXURIOUS HOMEOPATHY – Pastă de dinți potrivită pentru tratamentul homeopatic. Conține extracte din plante, cu proprietăți cicatrizante și calmante, care ajută la reducerea sângerării gingiilor. Protejează împotriva plăcii, a cariilor dentare și a gingivitei.

Gama LUXURIOUS®DENTAL CARE este produsă de Intermed – no.1 în igienă orală în Grecia.

Gama LUXURIOUS® DENTAL CARE se găsește atât în farmacii, cât și online, pe platformele de
vânzare ale acestora.

Mai multe informații se pot afla pe rețelele sociale:

www.facebook.com/luxuriousdentalcare și www.instagram.com/luxuriousdentalcare

Articolul urmator
De ce este extrem de important să avem o igienă corectă a gurii, conform medicului Adina Alberts
De ce este extrem de important să avem o igienă corectă a gurii, conform medicului Adina Alberts
Cata grija ai de corpul tau?
Incepe quiz
Cata grija ai de corpul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.