Adevarata Stare de Bine

Imunitate înainte de toate cu Activit Colostru Premium!

Marţi, 21.03.2017
de Diva Hair

Primăvara mult așteptată a sosit, aducând cu ea mai mult soare, mai multe plimbări în aer liber, dar și semne ale unor dezechilibre imunitare cauzate de trecerea de la un anotimp la altul. Pe fondul unei imunități scăzute, bacteriile și virusurile se instalează mai ușor în organism, determinând o predispoziție accentuată la infecții. Este momentul optim, așadar, să ne concentrăm pe sănătatea noastră și a celor dragi!

Primul pas este asigurarea unei alimentații corecte și sănătoase, precum și a unei hidratări corespunzătoare. De asemenea, mișcarea constantă și odihna reprezintă, la rândul lor, factori cu o deosebită importanță în procesul de întărire și asigurare a unei imunități puternice. Teoretic, lucrurile par simple, însă, în practică, din cauza particularităților vieții cotidiene, este destul de dificil să menții un stil de viață sănătos și echilibrat. De aceea, specialiștii au dezvoltat suplimente alimentare care să-ți vină în ajutor, suplinind lipsa unor componenți pe care nu-i poți obține în mod curent.

Natura ne oferă o multitudine de resurse imunostimulatoare, însă cel mai apropiat de particularitățile substanțelor produse de corpul uman este colostrul bovin. Cum colostrul uman este o resursă limitată, fiind asigurat doar bebelușului în primele zile după naștere, colostrul bovin poate substitui o multitudine din proprietățile acestuia, datorită conținutului său bogat în imunoglobuline, cytokine, lactoferină, vitamine, minerale și aminoacizi, precum și alte substanțe nutritive în proporții și combinații unice. Imunoterapia orală cu colostru bovin reprezintă unul dintre cele mai eficiente moduri de îmbunătățire a parametrilor imunologici, iar beneficiile terapeutice ale acestuia îl recomandă atât pentru prevenirea apariției și dezvoltării infecțiilor, cât și ca terapie de susținere a organismului în procesul de vindecare și recuperare după boală. 

Acordând o atenție deosebită studiului compoziției și proprietăților colostrului bovin, Ropharma a dezvoltat Activit Colostru Premium, un produs ce are la bază o combinație unică de colostru bovin colectat în primele 6 ore după primul muls și vitamina C, care potențează în mod eficient efectele acestuia asupra organismului. 

activit colostru

Beneficii Activit Colostru Premium:

- Activează și reglează funcția imunitară;

- Asigură sănătatea sistemului digestiv;

- Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic și antiparazitar;

- Combate simptomele de îmbătrânire și determină regresia lor semnificativă, regenerând țesuturile și restabilind echilibrul celular;

- Ajută la prevenirea recurenței infecțiilor și la reducerea microorganismelor patogene;

- Reduce efectele secundare în cazul administrării de antibiotice;

- Crește randamentul fizic și intelectual;

- Crește starea generală de bine, precum și calitatea vieții.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se administrează câte 1 comprimat pe zi pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani și 2 comprimate pe zi pentru adulți sau femeile însărcinate/care alăptează. 

 colostru antivit

Produsul Activit Colostru Premium poate fi achiziționat de pe site-ul Ropharma  Healthcare, precum și din farmaciile Ropharma din țară. 

Până în data de 15 aprilie 2017, puteți cumpăra pachetul promoțional la un preț special pentru o cură completă de imunizare, având posibilitatea de a câștiga și unul din nenumăratele premii în cadrul concursului din campania „Imunitate pentru sănătate”.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!