Lentilele de contact cu purtare extinsa: avantaje si siguranta pentru ochii tai

Lentilele de contact cu purtare extinsa: avantaje si siguranta pentru ochii tai

Andreea Constantin

Descopera in randurile de mai jos avantajele purtarii lentilelor de contact Night & Day!

Purtatorii de lentile de contact au nevoi diferite. Unii au activitate zilnica extrem de incarcata, in timp ce altii duc o viata sportiva, practicand atletism, fotbal, handbal sau alte sporturi individuale ori colective. Pe cand pentru un numar definit  de pacienti, este esential sa gaseasca o solutie oftalmologica de corectie optica portabila pentru situatiile dese in care aleg sa calatoreasca cu avionul in tara sau in strainatate.

Pentru cei care prefera sa poarta lentilele de contact si pe durata noptii, marii producatori de lentile de contact au lasat seturile de lentile Day&Night.

Aplicarea si indepartarea in mod frecvent a lentilelor de contact ar putea reprezinta o problema serioasa chiar si in cazul utilizatorilor cu experienta. Lentilele de noapte si zi sunt cea mai buna optiune disponibila in cadrul pietei de lentile de contact pentru purtatorii corectiilor optice care au in vizor sa utilizeze lentile de contact cu purtare prelungită, timp de 24 de ore pe zi, fără pauze.

Lentilele de noapte si zi de contact se utilizează neîntrerupt timp de 24 de ore pe zi, fără a le îndeparta peste noapte pentru curățare. Lentilele de noapte și zi fac parte din categoria de lentilele de contact cu utilizare prelungită, care diferă de lentilele de contact clasice ce necesită îngrijire sistematică regulată și curățare. Spre deosebire de acestea din urmă, lentilele de contact noapte și zi nu necesită îndepărtarea lor la finalu zilei pentru o perioadă îndelungată de utilizare, care se poate întinde pe durata unei luni.

Lentile ideale pentru acele persoane care sufera din cauza disconfortului rezultat in urma purtarii altor tipuri de lentile, purtare insotita de uscare si iritare, dar si acelor persoane care se afla in cautarea unor lentile mai confortabile pentru ochii lor, care pot fi purtate chiar si in timpul somnului;

► Confectionate din silicon hidrogel, un material respirabil, fiind permis portul continuu, timp de 24 ore, pe parcursul a 30 de zile si nopti;

► Confort sporit la purtare datorita sistemului de hidratare Aqua, fiind asigurata o hidratare constanta;

► Transmisibilitate de oxigen superioara, comparativ cu alte lentile moi existente;

► Manevrare facila datorita ghidului de marcare si a tentei de albastru deschis, pe care o prezinta aceste lentile.

Avantajele purtarii lentilelor de contact Night & Day

Lentilele Night & Day sunt accesibile punct de vedere economic, oferă un grad ridicat de confort și fac ca utilizatorii lor să uite de problemele de vedere.

Aplicarea și îndepartarea în mod frecvent a lentilelor de contact ar putea reprezinta o problemă serioasă chiar și în cazul utilizatorilor cu experiență. Lentilele de noapte și zi sunt cea mai bună opțiune disponibilă în cadrul pieței de lentile de contact pentru purtătorii corecțiilor optice care au în vizor să utilizeze lentile de contact cu purtare prelungită, timp de 24 de ore pe zi, fără pauze.

Lentilele de noapte si zi de contact se utilizează neîntrerupt timp de 24 de ore pe zi, fără a le îndeparta peste noapte pentru curățare.

Lentilele de noapte și zi fac parte din categoria de lentilele de contact cu utilizare prelungită, care diferă de lentile de contact clasice ce necesită îngrijire sistematică regulată și curățare. Spre deosebire de acestea din urmă, lentilele de contact noapte și zi nu necesită îndepărtarea lor la finalu zilei pentru o perioadă îndelungată de utilizare, care se poate întinde pe durata unei luni.

Lentilele Night & Day sunt accesibile punct de vedere economic, oferă un grad ridicat de confort și fac ca utilizatorii lor să uite de problemele de vedere. De aceea, ele sunt privite ca pe o solurtie extrem de avantajoasa de catre utilizatorii articolelor optice cu un stil de viata extrem de activ.

Articolul urmator
Blefaroplastie superioară: ce este și cum se realizează
Blefaroplastie superioară: ce este și cum se realizează
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.