Must-have vara aceasta! Ajutorul tău împotriva disconfortului din zona intimă

Must-have vara aceasta! Ajutorul tău împotriva disconfortului din zona intimă

Redactor Andreea Baluteanu

Vara, cu ale sale distracții estivale, este anotimpul perfect pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile, dar, din păcate, și pentru infecțiile intime. Transpirația, hainele strâmte, materialele care nu lasă pielea să respire, purtatul slipului ud la mare și ritualul de îngrijire intimă nepotrivit sau inexistent sunt factori care duc la disconfort susținut în zona intimă.

Și nu e anotimp mai nepotrivit pentru a te alege cu o infecție intimă decât vara! Ne dorim să ne distrăm, să purtăm hainele mulate care ne răcoresc și ne garantează o apariție incendiară, să ne bucurăm de plajă și de mare, nu să stăm retrase într-o cameră și să ne plângem de milă. De aceea, noi am căutat cel mai bun aliat pentru o sănătate intimă desăvârșită. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Adio, disconfort intim vara cu gelul intim antibacterian de la Rogé Cavaillès

Specialiștii atrag atenția că infecțiile intime sunt mai răspândite vara. Piscina e un focar de candidoză, dar nu reprezintă principala cauză a acestui fenomen. Mai alarmante sunt purtatul slipului ud la plajă, lenjeria intimă din materiale sintetice care nu lasă pielea să respire, precum și transpirația care creează un mediu umed și cald, propice dezvoltării bacteriilor. La acestea se adaugă folosirea produselor de igienă intimă nepotrivite, mult prea agresive sau, dimpotrivă, prea puțin eficiente.

Rogé Cavaillès este brandul specializat în îngrijirea ta care știe exact care sunt provocările cu care te confrunți în fiecare moment al vieții. Așa că a creat produse special concepute pentru a te menține sănătoasă și frumoasă, dar pe bază de ingrediente naturale care îți oferă confort și protecție de lungă durată. Ce e must-have în această vară? Gelul intim cu agent antibacterian Rogé Cavaillès!

Produsul te va scăpa cât ai zice „feminitate” de disconfortul intim! Oferă până la 12 ore de protecție și de stare de bine, fiind dezvoltat în colaborare cu ginecologii. Dar ceea ce impresionează sunt ingredientele încapsulate care eliberează în mod treptat agenții antibacterieni, naturali, astfel încât tu să te simți proaspătă, protejată și liberă pe durata întregii zile.

Compoziția este un alt factor care te va convinge că ai făcut alegerea cea bună. Gelul intim antibacterian conține extracte de cimbru și de nalbă care îți dăruiesc o stare de bine molipsitoare. De partea cealaltă, produsul exclude săpunul și parabenii, având un pH fiziologic care menține echilibrul intim fragil fără niciun risc pentru sănătatea ta. Ce i-ai mai putea cere?

Nu în ultimul rând, gelul este special conceput pentru utilizare zilnică, fiind recomandat să îl folosești de două ori pe zi, dimineața și seara. Mai mult, este benefic și pentru fetița ta, un alt motiv pentru care trebuie neapărat să îl incluzi în bagaje în această vară.

Dar, până la urmă, starea de prospețime și de confort zilnic este argumentul suprem pentru care nu vei mai renunța la gelul intim antibacterian Rogé Cavaillès. Imaginează-ți cât de bine te vei simți în compania sa și cât de fericită va fi vara 2019 când vei fi atât de liberă în pielea ta!

De ce să mai ții cont pentru o igienă intimă desăvârșită

Folosește gelul intim antibacterian Rogé Cavaillès și respectă sfaturile de mai jos, iar infecțiile și disconfortul intim vor fi o tristă amintire!

Consumă mai puțin zahăr! „Otrava albă”, așa cum mai este denumită, inhibă procesele sistemului imunitar și scade rezistența la boli. Așa că de aici și până la infecțiile intime nu mai este decât un pas.

Usucă bine costumul de baie înainte de a merge la masă sau la hotel. Dacă te-ai dus să înoți, următorul pas este acela de a te usca la soare. Mergând la masă sau la hotel cu slipul ud vei crea un mediu intim cald, umed, pe care bacteriile pur și simplu îl adoră.

Lenjeria din bumbac, alegerea ta numărul unu. Mătasea, dantela, voalul sunt seducătoare în dormitor, dar nu vor permite aerisirea zonei intime și evaporarea transpiraţiei. Trebuie să te bazezi tot pe bumbac din acest punct de vedere.

E ușor să ai grijă de igiena ta intimă în cel mai periculos anotimp pentru ea, vara. Fii însă consecventă și nu te abate de la principiile enumerate de noi. Gelul intim antibacterian Rogé Cavaillès este must-have pe timp de vară, fiind produsul care protejează, îngrijeşte, curăță și împrospătează cu o loialitate demnă de invidiat!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.