Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Campanie de sanatate- Luna memoriei la HelpNet

DivaHair
Cu siguranta iti suna cunoscut: casa, munca, familie si alte numeroase responsabilitati si obligatii, toate intr-o lume plina de informatii si in continua evolutie. Prinsi in acest tavalug, nu este de mirare ca uneori mai uitam diverse lucruri si, intr-un final, uitam ca am uitat ceva astazi. Din pacate insa, uitarea poate deveni un stil de viata atunci cand vorbim despre maladia Alzheimer.

Astazi in Europa, circa 5 milioane de oameni sufera de dementa  si la nivel mondial circa 36 de  milioane. In 50% dintre cazuri, dementa imbraca forma Alzheimer. Astfel, 1 din 8 oameni peste varsta de 55 de ani si 50% dintre cei peste 85 sufera de Alzheimer. Mai grav este faptul ca, sub actiunea stresului cronic, simptomele apar mai devreme, chiar si intre 40 si 50 de ani. In Romania, doar 10% dintre bolnavii sunt diagnosticati.

Diagnosticarea timpurie este foarte importanta deoarece poate incetini considerabil evolutia si imbunatati calitatea vietii pacientului si a familiei sale. 

Fa acum o programare, pentru tine sau pentru o persoana draga tie, in cea mai apropiata farmacie Help Net unde se desfasoara campanie.

In acest context, la Help Net am considerat binevenita o campanie de informare pe aceasta tema, realizata in parteneriat cu Societatea Romana Alzheimer (SRA). Astfel, in luna octombrie, pacientii interesati isi pot face un test sumar al  memoriei, in 13 farmacii Help Net din Bucuresti si din tara. Mai multe detalii despre campanie gasesti pe helpnet.roCum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!