Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum ai grijă de ochii tăi dacă porți lentile de contact și lucrezi la calculator

DivaHair

Porți lentile de contact și te afli toată ziua la birou? Ai deschis articolul potrivit! Citește-l mai departe ca să afli câteva secrete și sfaturi.

lentile de contact

Probabil știi deja din articolul precedent că lentilele de contact achiziționate online te costă de până la două ori mai puțin decât cele de la cabinetul de optică, nu-i așa? Astăzi te mai bucurăm cu o noutate. Lentiamo.ro oferă 10% reducere la prima comandă plasată de clienții noi, iar pe lângă asta mai acumulezi și niște puncte bonus cu care îți poți achiziona și alte produse, de care s-ar putea să ai nevoie în timp ce te afli la birou.

Mulți dintre purtătorii de lentile preferă lentilele zilnice, pentru a reduce riscul unei infecții. În fiecare dimineață aplică lentile noi, iar seara le aruncă. Dacă tu ai ales să porți totuși lentile bilunare, lunare sau trimestriale, trebuie să ai mereu în sertarul de la birou trei lucruri absolut necesare.

 Ai intuit deja care este cel mai important? Îți spunem noi - picăturile artificiale nu trebuie să îți lipsească niciodată! Este dovedit științific că atunci când ne concentrăm prea mult ochii în ecranele calculatoarelor sau chiar și atunci când stăm cu ochii în cărți și hârtii toată ziua, ochii noștri clipesc cu 60% mai puțin decât în mod normal. Ce înseamnă asta? Ochii nu sunt hidratați. Lacrimile noastre naturale nu reușesc să își îndeplinească funcția, de aceea apare senzația de ochi uscați. Aerul condiționat de la birou este, de asemenea, un factor care influențează negativ hidratarea naturală a ochilor. Tocmai din acest motiv te sfătuim să ai mereu la tine picături pentru ochi. Poți alege dintr-o gamă largă - Systane, Renu și altele.

Ce urmează? Soluția pentru îngrijirea lentilelor de contact! Astfel, dacă ți se întâmplă să-ți apară o mâncărime la ochi, dacă s-au înroșit sau pur și simplu ți-au obosit în timp ce ești la serviciu, soluția pe care o vei păstra în sertar te va salva în aceste situații. Îți scoți lentilele, le plasezi în soluție în caseta pentru lentile și îți odihnești ochii. Cel mai popular tip de soluții este Biotrue - o soluție cu multiple utilizări, fără conservanți. Alte tipuri de soluții sunt și Solocare, Optifree, Aosept.

Cutiuța, așa e, nici ea nu trebuie să lipsească din sertar, dacă se întâmplă să vă scoateți lentilele. Păstrați o casetă la birou, alături de soluție și picături.

Toate aceste produse esențiale pentru cei care lucrează la birou sau își concentrează toată ziua pe lucruri situate în apropierea imediată a ochilor le poți achiziționa cu punctele bonus pe care Lentiamo.ro ți le oferă la fiecare comandă pe care o faci. De asemenea, poți profita de cadourile gratuite pe care aceștia le oferă regulat, astfel încât să nu cheltui bani pe aceste produse.

Nu mai reușești să lucrezi în același ritm sau să citești acest articol pentru că ți-au obosit ochii prea mult? Mai avem trei sfaturi pentru tine! Oprește-te și fă câteva exerciții. Ochii obosiți sunt predispuși la infecții, iar prevenirea este mai ușoară decât vindecarea.

  • Păstrează o distanță de cel puțin 40 cm de la ecranul calculatorului.

  • Încercă să clipești intenționat mai des.

  • Din când în când (recomandabil la fiecare 20 minute), ridică ochii din hârtii sau de la ecranul calculatorului și privește un obiect îndepărtat.

Și nu uita: ai grijă de ochii tăi oriunde ai fi - la birou, acasă sau pe malul mării.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!