Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Pectina Citrică Modificată – Tumopectin – Tratamentul care face minuni

Vineri, 08.06.2018
de Andreea Marinescu

Tumopectin – cu substanță MCP (pectină citrică modificată) dovedită științific cu efectele ei anti-metastatice: un singur glonț, ținte multiple.

În ciuda eforturilor enorme făcute în căutarea unor noi medicamente și tratamente, cancerul continuă să fie o problemă majoră de sănătate publică. În plus, apariția rezistenței la chimioterapie impiedică adesea remisia completă. Cercetătorii s-au îndreptat astfel către produse naturale, în principal din plante. Pectina și pectina modificată, cu ph sau termic, au demonstrat activități chemopreventive și antitumorale împotriva unor cancere agresive și recurente.

Eșecul chimioterapiei convenționale de a reduce mortalitatea, precum și efectele secundare grave, fac ca produsele naturale - precum produsele derivate din pectină - să fie candidați ideali pentru a exercita sinergismul în combinație cu medicamentele anticanceroase convenționale. Acest lucru o dovedesc specialiștii în medicină naturopată care se ocupă de realizarea de suplimente alimentare revoluționare, ce au proprietăți benefice asupra organismului uman. Un exemplu în acest sens este, fără doar și poate, un tratament pe bază de pectină citrică modificată, cum este și Tumopectin, care de-a lungul timpului a arătat ce efecte benefice are asupra organismului pe baza studiilor făcute la nivel mondial împotriva cancerului. Acum produsul este oficial și în România.

tumopectin

Studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au arătat că pectina citrică modificată are o mulțime de beneficii asupra organismului. Detoxifiază sângele și ajută la eliminarea metalelor grele și, cel mai important, este eficientă în prevenirea și tratarea cancerului - de prostată, colon, pulmonar, col uterin, ovarian, cerebra - dar și a altor forme tumorale.
Organizația educațională de cancer la sân a Susanei G. Komen a dovedit prin niște studii că pectina citrică modificată este eficientă în prevenirea și tratarea cancerului la sân, întrucât previne metastazele ( dezvoltarea cancerului la alte organe).

Cauza principală în aparița cancerului de orice tip și a metastazelor

Oameni de toate vârstele sunt diagnosticați cu fel și fel de afecțiuni grave. Una dintre principalele cauze a apariției acestora, dar care este de multe ori ignorată, este toxicitatea cu metale grele. Deși multe persoane sunt de părere că, dacă nu trăiesc în preajma unei centrale nucleare, nu se pot confrunta cu această problemă, că sănătatea lor nu poate fi afectată, adevărul este altul. Conform unor studii de specialitate ce au fost realizate timp de 20 de ani, toți oamenii care trăiesc în prezent, în această societate modernă în care tehnologia a evoluat foarte mult, au de suferit din cauza toxicității cu metale grele.

Conform oamenilor de știință, în ultima perioadă poluarea industrială a atins cote maxime. Faptul că în agricultură sunt folosite pesticide în cantități mari și frecvent face ca fiecare dintre noi să fie expus la doze zilnice de metale grele precum aluminiu, arsenic, plumb, mercur, uraniu ori cadmiu. Cancerul poate fi declanșat în organism și prin blocarea multor funcții din cauza acestor metale grele.

Din fericirem, Tumopectin ajută la eliminarea metalelor grele, formula bazându-se pe ingredientul cheie de absorbție a metalelor grele și eliminarea lor din corp. Acest lucru este deosebit de important și în stoparea metastazelor.

femeie in laborator

Metastazele, o răspândire a cancerului de la locul creșterii tumorii primare la organele și țesuturile îndepărtate, care provoacă cea mai mare parte a morbidității și mortalității legate de cancer, este de departe cea mai mare provocare clinică asociată cu cancerul. În căutarea substanțelor prezente în mod natural, care ar putea fi utile în controlul și tratarea metastazelor canceroase, pectina citrică modificată (MCP), o polizaharidă digerabilă complexă, solubilă în apă, obținută din coaja și pulpa citricelor și modificată prin tratamentul cu ph și temperatură ridicată, a apărut și în România ca unul dintre cele mai promițătoare medicamente anti-metastatice. De când au apărut primele rapoarte care indică faptul că MCP este capabilă de inhibarea melanomului și metastazarea experimentală a carcinomului de prostată în literatura de specialitate, acest compus bazat pe carbohidrați s-a bucurat de o atenție semnificativă a comunității de cercetare în domeniul cancerului. De atunci, s-a dovedit că MCP este eficient în vitro și în vivo împotriva carcinomului de prostată, colon, mamar, melanomului, mielomului multiplu și hemangiosarcomului. Așadar, cum afectează această substanță carbohidratată netoxică diseminarea metastatică a diferitelor malignități? MCP se găseste în β-galactoză și mecanismul principal de acțiune pentru MCP este prin antagonizarea unei proteine de legare a β-galactozidei, galectina-3 (Gal-3). Astfel, pentru a înțelege mai bine modul în care MCP acționează asupra răspândirii cancerului metastatic, vom urmări celulele neoplazice, pe măsură ce trec prin cascada metastatică și vom discuta modul în care MCP ar putea afecta etapele critice de limitare a vitezei în acest proces prin inhibarea Gal-3 și a interacțiunilor mediate de Gal-3 (mediate de β-galactozidă).

Aceste informații le găsiți pe site-ul oficial www.tumopectin.ro sau la tel. 0723.269.701

Este recomandat și un regim alimentar bolnavilor, iar rețetele alimentare ce le puteți urma împreună cu Tumopectin le veți primi gratuit într-o carte de 300 de pagini în limba română de la compania medicală producătoare.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!