11 vise care se repetă pe care psihologii te sfătuiesc să nu le ignori niciodată

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

De subconștient nu prea suntem conștienți, de acolo și denumirea, însă este o parte importantă a creierului care ne controlează mare parte din acțiuni. Ți s-a întâmplat vreodată să ai un vis repetitiv, care până la urmă devine ușor enervant? Ei bine, află că există o explicație psihologică care elucidează acest mister. Studiile arată că aproape 75% din oameni au vise care se repetă, iar acestea sunt perfect normale, iar psihologii spun că 11 dintre acestea sunt mai importante decât ai crede. Află care sunt!

Sursa foto: IStock

Visele în care cazi

Visele în care cazi

Unii psihologi sunt de părere de senzația de prăbușire sau cădere în vis este, de fapt, un sentiment de pierdere a controlului asupra unor aspecte din viața ta. Probabil simți că unele responsabilități pe care le ai sunt prea mari și vrei un moment de respiro.

Visele în care ești rănit, mori sau pierzi dinți

Visele în care ești rănit, mori sau pierzi dinți

Astfel de vise pot indica lipsa stimei de sine. De asemenea, moartea înseamnă tranziție, astfel că poate ar fi bine să lași trecutul în urmă și să mergi într-o altă etapă a vieții sale. În schimb, dinții care pică sau care lipsesc în vis înseamnă o furie pe care nu o exteriorizezi.

Sursa foto: Pixabay

Visele în care ești umilit în public

Visele în care ești umilit în public

Mulți oameni visează că nu reușesc să promoveze un examen sau că sunt umiliți în public. Acest tip de vis relevă faptul că ești stresat înainte de a adormi sau că ai fost neliniștit sau îngrijorat mare parte a zilei anterioare.

Sursa foto: Pixabay

Visele în care nu porți haine

Visele în care nu porți haine

Dacă visezi în mod repetat că ești gol în public poate însemna că te simți vulnerabil într-o relație sau la noul loc de muncă sau că te tenu că oamenii îți vor afla punctele slabe. Dacă te visezi purtând pijama la o petrecere poate fi un semn de nesiguranță în legătură cu un eveniment viitor din viața ta.

Sursa foto: Pexels

Surse foto: IStock, Pexels, Pixabay

Articolul urmator Învață să-i ignori pe cei care doar vor să-ți facă viața de nesuportat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.