7 lucruri de care să îți amintești atunci când te simți copleșit/ă

7 lucruri de care să îți amintești atunci când te simți copleșit/ă
Ramona Jurubita

Ai avut vreodată senzația că nu mai poți scăpa de probleme și că, indiferent ce ai fi făcut, băteai pasul pe loc constant? Astfel de perioade sunt normale, toți trecem prin ele la un moment și, din păcate, sentimentele pe care le avem atunci sunt  extrem de neplăcute și greu de exprimat.

Ca să depășești o perioadă grea, ai nevoie de încurajările celor dragi, dar, mai ales, de automotivare. Când poți conștientiza că nu este în regulă să te lași doborât/ă de tot ce se întâmplă în jur, capeți puterea de a merge mai departe. Fiecare om este diferit, așa că nu toți reacționează la fel în fața situațiilor stresante. Unii trec peste ele mai ușor, în timp ce alții ajung să își pună sănătatea psihică în pericol.

Este total greșit să te condamni singur/ă la neputință, să îți pierzi speranța și să vrei să renunți. Trebuie să găsești motivația interioară și să te lași inspirat/ă de oamenii care sunt mai înțelepți și mai trecuți prin viață decât tine.

Te afli chiar acum într-o pasă proastă? Descoperă în galeria foto șapte lucruri de care este imperios necesar să îți amintești atunci când te simți copleșit/ă:

1. Ai mai trecut printr-o experiență similară Vezi galeria foto » 2. Este în regulă să nu te descurci în orice situație 3. Nu poți învinge toate problemele deodată

Surse foto: UnsplashPexelsPexelsUnsplashUnsplashPexelsPexels, iStock

Surse articol: ThoughtcatalogLifehackOberlo

Articolul urmator
5 băuturi care cresc tensiunea. Mare grijă când le consumi
5 băuturi care cresc tensiunea. Mare grijă când le consumi
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.