9 semne subtile că o persoană nu te înghite deși nu îți lasă nimic de bănuit

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Când vine vorba despre a construi noi relații amoroase sau de prietenie, oamenii se bazează în general pe prima impresie pentru a-și forma o părere despre persoana pe care au întâlnit-o. Dacă cel de lângă tine se comportă frumos, poate vei crede că se va comporta mereu astfel cu tine și că te place cu adevărat.

Deși uneori te poți înstrăina de cineva fără ca măcar să realizezi există și alte modalități prin care îți poți da seama dacă acea persoană te înghite sau nu. Există o mulțime de indicatori ai limbajului trupului și ai atitudinii care te pot ajuta să realizezi ce crede cu adevărat acea persoană despre tine. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: BrightSide / Insider / Bustle

Își ține brațele pe scaunul pe care stă

Își ține brațele pe scaunul pe care stă

Dacă ești așezat la o masă cu o persoană, iar mâinile acesteia sunt poziționate pe genunchi ar putea indica faptul că este foarte fericită să vorbească cu tine. În caz contrar, dacă își ține mâinile pe mânerele scaunului ar putea înseamna că nu îi face plăcere să fie acolo și nu este foarte implicată în momentul prezent.

Își schimbă tonul vocii

Își schimbă tonul vocii

Tonul vocii stabilește energia legăturii dintre două persoane. Probabil ai observat că atunci când cineva îți vorbește pe un ton rece sau răspicat își dorește să păstreze distanța și te va obliga, involuntar, să procedezi și tu la fel.

Citește și: 9 gesturi care te ajută să cunoști o persoană

Își atinge zona gâtului

Își atinge zona gâtului

Acest gest adesea înseamnă că persoana nu este sigură cu privire la ceva sau că se îndoiește de ceea ce spune. Totodată, dacă observi că își ridică umerii și încearcă să își ascundă gâtul, înseamnă că nu este de acord cu tine sau că îți spune parțial adevărul.

Își mușcă sau umflă buzele

Își mușcă sau umflă buzele

Dacă observi că persoana de lângă tine îți umflă buzele subtil atunci când sunteți într-o discuție înseamnă că nu se simte foarte confortabil în prezența ta. Mai poate însemna și că nu îi place subiectul sau întrebarea pe care i-ai adresat-o. Încearcă să schimbi tema discuției și vezi dacă face același gest. Umflatul sau subțierea buzelor reprezintă o modalitate prin care o persoană se poate calma în momentele de anxietate.

Citește și: Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit: 10 mărturisiri emoționante

Surse foto: IStock

Articolul urmator 10 semne că ești prea politicos. Atenție, îți poate afecta viața

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.