Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Aceasta este cea mai relaxantă melodie!

Mihaela Onofrei

Anxietatea este una dintre cele mai comune boli ale secolului XXI. Avem un stil de viață agitat, ce ne pune mereu pe drumuri și ne ține mereu în priză. Toți ne confruntăm cu un episod de panică sau de nervozitate excesivă cel puțin o dată la două zile. Aceste stări negative ne afectează viața personală și ne poate pune starea de sănătate în pericol.

Muzica a fost dintotdeauna un medicament pentru suflet și un ajutor de nădejde pentru relaxare. De aceea, specialiștii au încercat să folosească muzica pentru a vindeca persoanele ce suferă de anxietate. Astfel, neurologii au creat o melodie ce scade nivelul de stres cu aproximativ 65%.

femeie care asculta muzica in natura

Iată care este cea mai relaxantă melodie!

Un studiu din 2013 a arătat că, în America, aproximativ 57% dintre studente se simt copleșite și nervoase în cea mai mare parte a timpului, conform expandedconsciousness.com. Un alt studiu a relevat că aproximativ o treime dintre femeile tinere și o zecime dintre bărbați au frecvent atacuri de panică.

Așadar, ce se întâmplă? Dezvoltarea tehnologiei, protecția exagerată ce vine din partea părinților și examenele cresc riscul de anxietate în rândul noii generații. Însă psihologii consideră că principala cauză a anxietății este reprezentată de multitudinea de oportunități și alegeri pe care trebuie să le facem în fiecare zi.

Anxietatea poate fi tratată în mod obișnuit cu medicamente, dar unele persoane apelează la metode holistice, precum yoga, meditația și masajul. Din nefericire, terapia prin muzică nu este atât de cunoscută și utilizată. Totuși acest lucru se poate schimba odată cu descoperirea celei mai relaxante melodii de către Mindlab International. Următoarea melodie a ajutat la reducerea stresului în 65% din cazuri.

Numele melodiei nu este întâmplător! „Weightless” presupune o ușurare, o eliberare de griji și o abandonare. Aceasta a fost creată special pentru a induce o stare de relaxare. Grupul care a creat această melodie, Marconi Union, a colaborat cu specialiști pentru a armoniza perfect sunetele, ritmurile și basul. Această melodie nu doar că scade presiunea sângelui și încetinește ritmul inimii, dar reduce și producția de cortizol, hormonul stresului.

Se pare că acest cântec poate fi atât de puternic, încât te simți fericit în doar câteva minute. Așadar, nu este recomandat să fie ascultat atunci când conduci sau ai o activitate care necesită o atenție sporită.

Ascultă această melodie într-un mediu semiobscur sau în natură. Rezultatele pot fi uimitoare!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!