Alege femeia care crezi că e cea mai frumoasă când se întoarce cu fața și vei afla ceva uimitor despre tine

Alege femeia care crezi că e cea mai frumoasă când se întoarce cu fața și vei afla ceva uimitor despre tine

Alida Enache

Trăsăturile personalității tale nu sunt fixe și contante, ele se pot schimba în timp în funcție de întorsătura pe care o va lua viața și în funcție de evenimentele de care te vei lovi. Dar, chiar și așa, există anumite gesturi minore și aparent nesemnificative care te definesc pe tot parcursul vieții tale.

De exemplu, mersul tău poate indica nivelul de vulnerabilitate, în timp ce felul în care pui hârtia igienică sau alte obiecte prin casă spune multe despre asertivitatea ta. Mai precis, alegerile tale, chiar și cele de care tu nu ești conștientă, dezvăluie foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

Ilustrație cu cinci femei care stau cu spatele

Te invităm să parcurgi următorul test pentru a descoperi anumite trăsături ale personalității tale care-ți sunt, până și ție, încă necunoscute. Privește imaginea de mai sus și imaginează-ți care dintre acele femei va fi cea mai atractivă atunci când se va întoarce cu fața. Nu trebuie să te iei după standardele actuale de frumusețe, ci, mai degrabă, trebuie să te ghidezi după intuiție și după sentimentele tale.

Prima femeie

Ilustrație cu o femeie blondă care stă cu spatele

Dacă această femeie ți se pare cea mai atractivă, asta înseamnă că ești o persoană calmă și încrezătoare. Nu te sperie obstacolele și încercările vieții și ești gata oricând să înfrunți toate problemele care apar cu capul sus. Alegi să acționezi cu îndrăzneală chiar și atunci când vine vorba despre lucruri noi și îți îndeplinești cu entuziasm toate misiunile vieții. Nimic nu te poate doborî deoarece tu ești foarte conștientă de atuurile tale. În general, ești o persoană răbdătoare care știe că va obține tot ceea ce-și dorește, într-un final. Nu ești deloc timidă, ci mai degrabă, foarte curajoasă și hotărâtă.

A doua femeie

Ilustrație cuo femeie care stă cu spatele

Ești o persoană sociabilă, care stabilește cu ușurință conexiuni cu alții. Uneori ești puțin naivă și poate chiar frivolă, dar asta doar pentru că tu vezi lumea prin ochi de copil. În același timp, ești o persoană foarte determinată care poate obține tot ce își dorește, iar dispoziția ta bună și jucăușă joacă un rol foarte important în acest lucru. Un om care are întotdeauna zâmbetul pe buze va atrage doar lucruri bune în viață! Încerci să gândești pozitiv și să rămâi optimistă chiar și atunci când viața te pune la încercare, dar asta nu înseamnă că răutatea altora nu te afectează.

A treia femeie

Ilustrație cu o femeie care stă cu spatele

Dacă preferi a treia femeie, asta înseamnă că ești o persoană timidă și modestă. Îți este destul de greu să te deschizi față de alții și să îi accepți în viața ta. Chiar și așa, atunci când reușești să te conectezi cu o persoană și începi să te simți confortabil, devii foarte sociabilă și destinsă. Nu ești fana spontaneității și îți dorești ca totul să se întâmple după un plan foarte bine stabilit. În general, ești o persoană foarte amabilă, gata oricând să ajute pe oricine. Empatizezi cu toată lumea, iar din acest motiv ești foarte greu de supărat. Tu privești dincolo de aparențe și înțelegi cu ușurință emoțiile și sentimentele celor din jurul tău. Pacea și armonie sunt foarte importante pentru tine, așa că, din când în când, alegi să petreci timp singură pentru a-ți putea încărca bateriile.

A patra femeie

Ilustrație cu o femeie care stă cu spatele

Dacă ai ales această femeie, asta înseamnă că ești o persoană cu o personalitate foarte complexă. De altfel, inteligența ta emoțională este foarte dezvoltată. Știi că poți obține absolut orice și știi și cum să obții, astfel că dificultățile vieții nu te sperie deloc. Trăiești într-o strânsă armonie cu propria persoană și ești foarte sigură pe tine. Îți cunoști foarte bine atuurile și știi cum să le folosești pentru ca lucrurile să fie în favoarea ta. Deși uneori poți părea rece, în realitate, ești o persoană sociabilă și cu un suflet foarte bun. Îți dorești să îi ajuți pe cei nevoiași și să aduci lucruri bune pe acest pământ.

A cincea femeie

Ilustrație cu o femeie care stă cu spatele

Ești o persoană independent și foarte hotărâtă. Știi bine că pentru a obține anumite lucruri, trebuie să muncești pentru ele și se le atragi cu un comportament adecvat. Ești foarte încrezătoare în forțele proprii și, uneori, puțin încăpățânată. Cu greu accepți părerea sau sfatul altora, iar de ajutor nici nu se pune problema. Pur și simplu, tu știi foarte bine că în viață trebuie să te descurc singură. Legi prietenii destul de greu, deși ești o persoană foarte sociabilă. Ai niște limite bine stabilite atunci când vine vorba de oamenii care te înconjoară, așa că nu lași pe oricine să se apropie de tine. Chiar și așa, dacă cineva reușește să-ți ajungă la inimă, acolo va rămâne toată viața. Tu ești genul de persoană „totul sau nimic”.

Acesta a fost testul! Tu ce părere ai? Ai aflat lucruri noi despre personalitatea ta?

Vezi și: Quiz: Eşti introvertită sau extrovertită? Ce tip de personalitate ai în funcție de… numerele care te atrag

Surse articol: Brightside, Timelesslife, Theemergingindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Hemoglobina eritrocitară medie: ce este și când trebuie să o testezi
Hemoglobina eritrocitară medie: ce este și când trebuie să o testezi
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești
Incepe quiz
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.