Bărbații au spus pe nume lucrurilor! Acestea sunt cele opt secrete importante pe care le au și femeile nu au habar de ele

Bărbații au spus pe nume lucrurilor! Acestea sunt cele opt secrete importante pe care le au și femeile nu au habar de ele

Ramona Jurubita

Fiecare om are secrete bine ascunse pe care nu le-ar împărtăși niciodată cu nimeni pentru că acestea ar putea să îi compromită reputația. În general, femeile sunt considerate ființe misterioase care ascund anumite aspecte partenerilor de viață, dar se pare că și bărbații au secretele lor.

Ei sunt greu de descifrat, mai ales când vine vorba de latura emoțională pe care nu o expun în fața oricui. Nu orice femeie poate pătrunde în mintea partenerului ca să afle cele mai ascunse gânduri ale lui și îți trebuie multă perspicacitate ca să poți descoperi ce dorințe are.

Bărbat cu barbă care face un semn cu degetul, indicând faptul că păstrează un secret

Iată cele mai ascunse opt secrete ale bărbaților despre care femeile nu au habar:

 1. Și bărbații au frici
  Ei nu sunt tot timpul neînfricați, chiar dacă înfățișarea masculină inspiră forță și curaj la fiecare pas. Orice om poate avea slăbiciuni și este normal ca bărbații să se simtă în pericol în anumite situații. Se pot speria chiar și de insecte sau de reptile, care este catalogată drept teama cea mai întâlnită în rândul doamnelor și domnișoarelor.
 2. Nu le place să vorbească despre prima experiență sexuală
  Mai mult ca sigur prima noapte petrecută cu o femeie nu a fost una demnă de aplauze, așa că bărbații se vor feri să ofere detalii despre acea întâmplare. Au impresia că nu vor mai fi admirați dacă recunosc că s-au simțit stângaci sau rușinoși când s-au aflat pentru prima dată în dormitor cu o persoană de sex opus.
 3. Se pot simți inferiori în fața femeilor deștepte
  Unii bărbați au tendința de a-și căuta partenere mai slabe din punct de vedere intelectual pentru că le este teamă să nu fie puși în încurcătură în anumite discuții mai profunde. Lor le place să domine atât relațiile, cât și discuțiile, iar ideea de a se simți inferiori îi sperie și îi face să evite femeile inteligente. În plus, s-ar putea ca unii masculi să prefere partenerele pe care le pot manipula ușor.
 4. Ei ascund întotdeauna cele mai ciudate fantezii
  Teama de a se trezi într-o situație stânjenitoare îi face să țină ascunse în cele mai adânci sertare ale minții toate fanteziile sexuale pe care le au. Rar găsesc partenere cărora le pot spune ce își doresc să facă împreună în dormitor, dar nici atunci nu își împărtășesc toate gândurile cu ele.
 5. Nu vor recunoaște că au vise urâte care îi sperie
  Probabil și tu ai avut parteneri care ți-au mărturisit că au avut vise urâte, dar nu au vrut să le detalieze și nu au argumentat această decizie. Ei bine, motivul pentru care bărbații refuză să vorbească despre visele lor este tot teama de penibil pentru că au impresia că vor părea slabi dacă recunosc că s-au speriat de un simplu vis.
 6. Bărbații nu vor să știi că le este dor de mama
  Atașamentul unui băiețel de mama lui nu se va diminua nici când acesta ajunge la maturitate, așa că toți bărbații le vor păstra în suflet și în gând permanent pe cele care le-au dat viață. Deși nu vor recunoaște public acest fapt, este adevărat că ei simt permanent dorul de copilărie și de dezmierdările celor care i-au crescut și i-au protejat când erau mici.
 7. Și ei au nevoie să fie complimentați
  Chiar dacă nu vei auzi niciodată vreun tip matur spunând „am nevoie de afecțiune și de o vorbă frumoasă”, trebuie să știi că toți tânjesc după alinturi și îmbrățișări. Acesta este un secret pe care îl păstrează foarte bine fiindcă nu vor ca femeile să creadă că sunt sensibili, în timp ce ei poartă masca durității în fiecare zi.
 8. Se uită după alte femei, chiar dacă nu își doresc o relație/aventură cu ele
  Toți admiră domnișoarele frumoase și uneori se pot uita după ele fără intenții ascunse. Bărbații nu sunt așa insensibili cum se spune și nu vânează femeile doar pentru felul în care arată, dar le place să păstreze această aparență. Ei nu recunosc întotdeauna că sunt interesați sau atrași de gândirea unei persoane, tocmai pentru că nu vor să fie ținta glumelor din cercul lor de prieteni. Nu mai este un secret faptul că discuțiile dintre ei sunt despre numărul de cuceriri și despre aspectul fizic al partenerelor.

Indiferent de stadiul relației în care te afli, nu uita că partenerul tău ar putea să ascundă de tine o întâmplare din trecutul lui sau o dorință pe care nu o poate verbaliza de teamă să nu îl înțelegi greșit.

Nu încerca să treci granița intimității și nu îl forța să discute cu tine despre un subiect sensibil pentru că îi poți face rău. Poate fi vorba chiar despre traume emoționale din copilărie și nu este bine să insiști asupra unui fapt care îl poate face să se simtă anxios.

Citește și: Șapte secrete ale femeilor irezistibile

Surse articol: StorytellingRedbookmagDmarge

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Care sunt fazele ciclului menstrual?
Care sunt fazele ciclului menstrual?
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?
Incepe quiz
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.