Ce înseamnă, de fapt, o femeie frumoasă în 2019: 20 de definiții impresionante

Ce înseamnă, de fapt, o femeie frumoasă în 2019: 20 de definiții impresionante

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Pentru unii, o femeie frumoasă este o femeie care are un corp perfect sau un chip deosebit de atrăgător, sau și una, și alta. Pentru alții, frumusețea unei femei nu ține de înfățișarea ei, ci vine din interiorul ființei sale. Câți oameni, atâtea păreri. Dar, cum „gusturile nu se discută”...

La urma urmei, ce este frumusețea unei femei? O chestiune care ține de înfățișare? De ținută? De atitudine? De caracter? Iată, în cele ce urmează, câteva opinii interesante despre ceea ce este o femeie frumoasă, ale oamenilor anului 2019. Tu ce părere ai? Cu care dintre definițiile de mai jos eti de acord? Ce înseamnă, pentru tine, o femeie frumoasă?

Femei frumoase - definiții de suflet

1. Frumoasă este o femeie care are o personalitate aparte. O femeie care poate râde de orice, inclusiv de ea însăși, și care este deosebit de bună și de grijulie față de ceilalți. Ea este o femeie care, mai presus de toate, cunoaște valoarea ideii de a te bucura de viață fără a o lua prea în serios. Este o femeie în care te poți încrede și care poți fi sigur că îți va lumina întreaga zi. Este o femeie care, inexplicabil, te face să te simți extraordinar de bine doar pentru faptul că te afli în preajma ei, dar aduce o așa de mare tristețe atunci când lipsește... Există oare o asemenea femeie?

2. O femeie frumoasă? Zâmbetul ei o face drăguță. Corpul ei o face sexy. Doar mintea ei o face frumoasă.

3. O femeie frumoasă este foarte plăcută, dar nu neapărat atractivă din punct de vedere sexual. Frumusețea ei neconvențională este ceva ce nu înțelegi pe deplin și totuși nu te poți împiedica să crezi că persoana aceea este minunată. A fi „fierbinte” nu te face o femeie frumoasă.

4. O femeie frumoasă... Nu este vorba despre îmbrăcăminte, despre coafură ori machiaj. Este vorba despre felul în care zâmbetul ei radiază căldură sau despre cum dansează de bucurie când este încântată de ceva, fără să-i pese cine o privește.

5. O femeie frumoasă este aceea care, pur și simplu, îți taie respirația și îți răpește inima, aceea care te face să fii încântat până și de faptul că te afli pe aceeași planetă cu... ceva atât de frumos.

6. O femeie frumoasă este o femeie care te face să zâmbești.

7. O femeie frumoasă este ceva ce rasa umană a cam uitat. Frumusețea femeii este considerată tot mai mult un sinonim pentru „fierbinte” sau „sexy”. Și totuși, frumusețea nu este deloc așa. Nicio rotujime corporală sau un sân oricât de mare nu poate face o femeie să fie frumoasă. Frumusețea este un lucru pur, nonsexual. Aceasta provine din combinația corectă de personalitate, încredere în sine și, desigur, atracție fizică.

8. O femeie frumoasă este o persoană cu un aspect radios, cu o inimă de aur, dulce și iertătoare, ai cărei ochi strălucesc și al cărei zâmbet umple încăperea de lumină. Este cineva care te lasă cu gura căscată de uimire, amintindu-ți de perfecțiunea pură și totală.

9. O femeie frumoasă răspândește în jurul ei o strălucire care atrage oamenii.

10. O femeie poate avea un corp de zeiță și un chip perfect, dar, dacă nu zâmbește, dacă are un aer mereu plictisit sau arogant, nu este o femeie frumoasă. Adevărata frumusețe vine din interior, din bucuria de a trăi: o femeie plină de viață este întotdeauna frumoasă, chiar dacă are o înfățișare oarecare.

Ce înseamnă o femeie frumoasă

11. O femeie frumoasă este magnifică, radioasă, atrăgătoare și captivantă. De obicei, o femeie care întoarce capetele celor din jur precum... scaunele pivotante.

12. Frumusețea este inteligență.

13. O femeie frumoasă poate fi mereu ea însăși. O femeie care zâmbește tot timpul și căreia nu-i pasă niciodată de ceea ce cred ceilalți despre ea. O femeie care, chiar dacă moare pe dinăuntru, este suficient de puternică pentru a-și neglija durerea și a crea o atmosferă fericită pentru toată lumea. O femeie care nu este atrăgătoare din punct de vedere sexual și totuși chipul și personalitatea ei te pot face să ți se topească inima. O femeie talentată, inteligentă și atât de diferită de oricare alta.

14. Frumusețea unei femei vine mai ales din atitudinea sa. O femeie poate degaja o atât de mare vivacitate, o seninătate și o încredere în sine atât de impresionante, încât poate deveni cu adevărat frumoasă, oricare ar fi înfățișarea ei.

15. O femeie frumoasă? Totul la ea este fascinant. Zâmbetul și râsul ei te pot împietri, iar ochii ei par să lumineze lumea când zâmbește. Totul la ea redefinește perfecțiunea. Are puterea de a face pe oricine să uite să mai respire. Îți poate provoca dureri de cap, te poate face incapabil de a mai gândi și simți o asemenea moliciune că, pur și simplu, nu te mai poți ține pe picioare în prezența ei.

16. Frumusețea unei femei nu are nimic de-a face cu aspectul, ci doar cu inima ei.

17. O femeie este frumoasă atunci când, privindu-i chipul, îi vezi sufletul. Când te uiți în ochii ei, îi simți plini de dragoste. Este frumoasă când te simți atras de ea datorită autenticității ei și a altor virtuți adevărate.

18. Fiecare femeie este frumoasă.

19. O femeie frumoasă degajă o forță interioară extraordinară, care impune respect – o femeie plină de bunătate, noblețe, putere.

 

20. O femeie frumoasă este o femeie care ți se potrivește perfect. Ea îți împărtășește cele mai profunde păreri personale și te înțelege. Când vorbești cu ea, o simți cu mult superioară ție, dar reușește să te facă să te simți perfect în prezența ei. Ființa ei interioară copleșește aparența ei exterioară. Pur și simplu, strălucește! Fiecare ușoară imperfecțiune devine o perfecțiune și completează uimitor imaginea ei.

Surse foto: istock

Articolul urmator
Semne de cancer la limbă pe care oricine ar trebui să le știe
Semne de cancer la limbă pe care oricine ar trebui să le știe
Ești frumoasă sau deșteaptă?
Incepe quiz
Ești frumoasă sau deșteaptă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - psihologie

    1. 8 exerciții antistres pe care le poți face acasă (585 vizite)