Ce este terapia cu ingeri si cum te ajuta

Ce este terapia cu ingeri si cum te ajuta

Redactor Alexa Galgau

Daca esti o persoana spirituala sau religioasa, atunci terapia cu ingeri s-ar putea sa fie pentru tine solutia pentru multe probleme. Vindecarea trupeasca si emotionala tin foarte mult nu doar de administrarea unor medicamente, ci si de deschiderea sufletului. Terapia cu ingeri se bazeaza pe ideea ca poti comunica cu aceste fiinte celeste, care mai departe te pot ajuta si ghida in viata. De altfel, mai mult ca sigur ca ai si tu in jur cel putin cateva persoane sincere in credinta lor, pentru care viata pare sa mearga mereu intr-o directie buna.

Afla, asadar, mai multe despre terapia cu ingeri si cum te poate ajuta sa ai o existenta mai pasnica!

Terapia cu ingeri

Terapia cu ingeri exista de cand oamenii au inceput sa creada in acestia si sa caute sprijinul lor. Desi este o practica veche, ea a reintrat in atentia omului modern si se pare ca acum este inca o forma de vindecare spirituala acceptata la nivel global. Initiatoarea acestui val de popularitate a interactiunii cu ingerii, daca se poate numi asa, este o femeie pe nume Doreen Virtue, care se pare ca are abilitatea de a se conecta cu ingerii si de a ii ajuta si pe altii sa creeze o legatura mai puternica cu ei. Cu ajutorul meditatiei ghidate, se spune ca oricine poate ajunge sa comunice nu numai cu ingerul protector, ci si cu alti ingeri. 

Probabil ca te intrebi ce anume presupune, mai exact, o sesiune de terapie cu ingeri. Iata cateva dintre obiectivele unei astfel de sedinte:

- comunicarea cu ingerul personal;

- deschiderea celui de-al treilea ochi, esentiala pentru a percepe energiile subtile din jurul tau;

- concentrarea profunda pentru a te conecta la energia divina si pentru a lasa ghidata de ea;

- crearea unor "fire" de legatura cu cei mai puternici ingeri si arhangheli, pentru a intra usor in contact cu ei;

- contactarea persoanelor trecute in nefiinta prin tehnici specifice de medium;

- taierea "cordoanelor" care te leaga de emotiile negative si de fortele distructive din viata ta;

- combaterea unui atac psihic si refacerea aurei spirituale;

- aflarea, discutarea si intelegerea misiunii divine pe care o ai in aceasta existenta.

Pentru a beneficia de o astfel de terapie, va trebui sa cauti practicieni specializati in terapia cu ingeri, insa este important ca acestia sa aiba certificari obtinute de la Doreen Virtue sau Charles Virtue, avand in vedere faptul ca, in momentul de fata, acestia sunt specialistii cei mai de renume in aceasta practica spirituala.

Vei invata sa intri in contact cu diferiti ingeri, in functie de problema pe care o ai, pentru a primi binecuvantarea si ghidarea lor. Iata cateva exemple de ingeri cu care poti comunica in functie de nevoile pe care le ai pe moment:

- Gabriel, pentru momentele cand ai ceva de comunicat si te coplesesc emotiile sau nu stii sa iti alegi cuvintele;

- Rafael, pentru vindecarea unor dureri si afectiuni fizice;

- Uriel, pentru luarea unor decizii dificile si obtinerea unei claritati mentale mult mai mari;

- Chamuel, pentru problemele in relatie si tot ceea ce tine de sfera amoroasa;

- Raziel, pentru curatarea chakrelor si intelegerea spirituala avansata;

- Jeremiel, pentru detasarea de trecut si eliberearea de suferintele cauzate de acesta.

Conform terapeutilor specializati in comunicarea cu ingerii, acestia sunt cea mai puternica legatura intre oameni si Dumnezeu si nu pot aduce decat energie pozitiva in vietile celor care incearca sa ia legatura cu ei. In plus, pentru ca vor sa ajute, ei poti fi rugati sa indeplineasca dorinte. Insa nu acesta este scopul principal al terapiei cu ingeri, ci curatarea spirituala, fara de care un poti avea un trai pasnic si o viata lunga, sanatoasa si fericita. Iar pentru a ajunge sa comunici cu ingerii, va trebui sa depui un efort sustinut de a medita si de a crea destul spatiu in interiorul tau pentru a permite luminii lor sa te patrunda. 

Daca esti dispusa sa incerci terapia cu ingeri, trebuie sa stii ca nu va trebui sa investesti foarte multi bani in sedinte regulate, ci vei putea sa o practici oricand in confortul propriei case, in momentul cand vei invata sa comunici cu fiintele celeste si sa te conectezi la energia divina. Daca esti o persoana religioasa, aceasta forma de terapie s-ar putea sa fie cheia unei vieti mai bune pentru tine. 

Articolul urmator
Terapia străveche de vindecare pe care o urmează nume mari de peste hotar. Ce spun medicii despre aceasta
Terapia străveche de vindecare pe care o urmează nume mari de peste hotar. Ce spun medicii despre aceasta
Cum este inima ta?
Incepe quiz
Cum este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.