Consumi cafea neagră? Iată ce spune acest lucru despre personalitatea ta!

Consumi cafea neagră? Iată ce spune acest lucru despre personalitatea ta!

Viorica Ghinea, redactor

Cafeaua ocupă un loc special pe lista celor mai populare băuturi din lume, ceea ce nu este de mirare, luând în considerare că se află pe buzele multor persoane încă din primele minute de la deschiderea ochilor. Despre ea s-au spus multe informații controversate. Ba că are o mulțime de beneficii, ba că poate îmbolnăvi organismul în fel și chip. Adevărul este undeva la mijloc și este în strânsă legătură cu calitatea cafelei și cantitatea consumată.

Dar te-ai gândit vreodată că sortimentul de cafea pentru care optezi de obicei poate să dezvăluie anumite informații prețioase despre tine? Spre exemplu, specialiștii au descoperit, în urma unui studiu, că băutorii de cafea neagră au un comportament... problematic.

Așadar, dacă preferi cafeaua neagră, iată ce spun studiile despre tine!

Cafeaua neagră, un indiciu că ești psihopată?

Cercetătorii de la Universitatea din Innsbruck, Austria, au realizat un studiu pe 935 de adulți americani, cu vârsta în jur de 35 de ani. În timpul studiului, participanții și-au exprimat preferințele în materie de mâncare și băutură. Personalitățile testului cuprindeau narcisismul, agresiunea, psihopatia și sadismul.

Rezultatul acestui studiu a scos la iveală că persoanele care preferă cafeaua neagră sunt mai predispuse să prezinte trăsături psihopatice. Cercetarea nu a inclus doar acest tip de băutură, ci a făcut referire și la alte alimente cu gust amar (bere, apă tonică, ridichi și țelină).

Persoanele considerate drăguțe au fost înclinate să consume bomboane și tort de ciocolată, declarând că urăsc alimentele cu gust amar.

Acesta nu este singurul studiu având ca temă consumul de cafea neagră. În urma altor cercetări de acest tip, s-a descoperit că persoanele care preferă acest sortiment de cafea sunt nerăbdătoare și ostile în fața schimbărilor. De asemenea, nu le place să își complice viața și nu urmăresc un scop anume.

Adevărul gol-goluț sau o simplă coincidență? Chiar crezi că oamenii care preferă cafeaua neagră ar putea să fie în adâncul sufletului lor niște psihopați?

Îngrijorată în urma acestui studiu? Iată care sunt cei mai buni înlocuitori pentru cafea!

Articolul urmator
Alimente care scad potasiul
Alimente care scad potasiul
Ce fel de cafea esti?
Incepe quiz
Ce fel de cafea esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - psihologie

    1. 8 exerciții antistres pe care le poți face acasă (615 vizite)