De ce bărbații evită femeile bune

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Putem enumera o mie de motive pentru care o femeie este singură. De multe ori, aceasta pur și simplu este prea bună pentru bărbații din jurul ei. Calitățile pe care le are îi fac pe bărbați să o evite, deoarece ei consideră că nu vor reuși niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Însă mai există și anumite trăsături pe care femeile bune le au și care îi scot din sărite pe bărbați. De exemplu, acestea pot fi cicălitoare, independente, perfecționiste, iar bărbații se vor simți inutili în preajma lor. În galeria de mai sus vei afla care sunt motivele pentru care bărbații evită femeile bune!

Sunt independente

Sunt independente

Să ne uităm la femeile moderne. Sunt puternice și încrezătoare în forțele proprii, și nu au nevoie de nicio protecție din partea unui bărbat. Acestea au standarde extrem de ridicate și nu își permit să înceapă o relație doar de dragul de a avea pe cineva cu care să iasă la un suc. Aceste femei știu că merită mult mai mult, și de aceea preferă să rămână singure în așteptarea perechii lor.

Nu vor să piardă timpul

Nu vor să piardă timpul

Femeile inteligente și sofisticate știu să ia decizii extrem de rapid. Dacă un bărbat nu pare a fi tipul de soț pe care această femeie îl caută, atunci va rupe orice legătură cu el. Dacă relația nu are o destinație finală sau dacă stă pe loc, este doar o pierdere de timp. De aceea, unele femei trecute de 30 de ani au fost deja măritate, divorțate, măritate din nou, au copii, își plănuiesc altă nuntă, în timp ce altele nu vor nici măcar să iasă la o primă întâlnire cu tipi care sunt interesate de ele și care nu au niciun potențial.

Suferă de complexe imaginare

Suferă de complexe imaginare

Din nefericire, complexele inventate sunt din ce în ce mai comune în rândul femeilor. O femeie cu forme, deseori supraponderală, nu se rușinează să poarte o pereche de colanți cu print leopard în public. Însă o femeie inteligentă, cu picioarele lungi, este jenată să poarte o fustă scurtă, deoarece i se pare că picioarele sale sunt interminabile. De ce se întâmplă acest lucru? Din cauza stimei de sine, pe care nu orice femeie o are.

Nu se văd în rolurile de neveste

Nu se văd în rolurile de neveste

Mulți bărbați gândesc și în secolul al XXI-lea că rolul femeii este să facă mâncare, să aibă grijă de casă și să nască copii. Femeia modernă nu se mai regăsește în aceste scenarii și vrea să aibă aceleași drepturi ca bărbatul de lângă ea. Această nepotrivire de păreri face ca femeile bune să rămână singure.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Bărbații au spus pe nume lucrurilor! Acestea sunt cele opt secrete importante pe care le au și femeile nu au habar de ele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.