Nu Skin

De ce legăturile sufletești profunde sunt mai importante în viață decât găsirea sufletului pereche

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un suflet pereche este acea persoană la care ne gândim, de multe ori, în mod fantezist. Sunt puțini oameni care cred că, undeva acolo, există o jumătate care să îi completeze din toate puctele de vedere. Ei bine, lucrurile sunt mai profunde de atât, în sensul în care specialiștii susțin că este mai important să stabilești conexiuni sufletești profunde, în loc să cauți idealul.

Găsirea sufletului pereche este problematică. Într-adevăr există mai multe tipuri de suflete pereche sau de conexiuni sufletești care merită luate în considerare. Conform teoriilor realizate de anumiți terapeuți, sufletele tind să călătorească în grupuri și interacționăm între noi pentru a învăța lecții sufletești. Pentru a avea experiențe diferite și a învăța acele lecții vei schimba rolurile cu alte suflete din grupul tău de la o reîncarnare la alta.

Astfel, poți juca rolul tatălui într-o viață, al mamei în alta sau a iubitului în a treia reîncarnare. Fiecare dintre aceste vieți oferă oportunități de creștere. Motivul pentru care trebuie să iei în considerare conexiunile sufletești estet acela că sufletul trebuie să se schimbe și să se adapteze.

O persoană care îndeplinește criteriile unui suflet pereche se poate dovedi un individ cu care nu prea ai multe în comun, dar simți o legătură firească. Persoana care o poți considera sufletul tău pereche poate să fie foarte diferită de tine, însă puteți învăța unul de la celălalt și astfel să evoluați împreună.

Importanța conexiunilor sufletești

Nu este necesar să te atașezi neapărat doar de o persoană pe care o crezi suflet pereche pentru a te dezvolta, însă este importantă o conexiune sufletească. Învață să îți depășești obstacolele, să te bucuri de cel de lângă tine și să devii o persoană mai bună alături de partener. Lecțiile sufletești pe care le primești te ajută să devii o mai bună versiune a ta. 

Lecțiile pe care nu le-ai învățat vor reveni în viața ta sub o formă sau alta. Acesta este motivul pentru care unii oameni cred că suferă datorii karmice. Este bine să fii mereu conștient de acțiunile tale și să trăiești o viață echilibrată. 

De fiecare dată când sufletul tău se întoarce în această lume, acționează pe baza amintirilor, în mod inconștient. Aceste amintiri sunt baza pentru multe relații pe care le ai sau acțiuni pe care le faci. Astfel "gravitezi" în jurul altor oameni cu amintiri asemănătorare, pentru că aveți o conexiune sufletească puternică, încă de la început. 

Lecțiile pe care le primești din partea sufletului tău pereche pot dura o scurtă perioadă de timp sau o viață întreagă. Mulți oameni consideră că unele relații scurte sunt mai intense decât altele de durată, dar asta doar datorită legăturii sufletești puternice.

Cu toate acestea, această conexiune se uzează rapid pentru că experiența a fost învățată și și-a servit scopul. Sufletele pereche au un magnetism și o conexiune unică, asta e indubitabil.

Este important să știi că legăturile sufletești puternice nu se formează doar din punct de vedere amoros. Membrii familiei, colegii, prietenii, dar și alte persoane cu care avem contact pot stabili legături sufletești cu tine. Gradul de legătură și valoarea relației depinde de lecțiile pe care sufletul tău trebuie să le învețe în acel moment.

În plus liberul arbitru are un rol în a te ajuta să dermini dacă stabilești o legătură sufletească. Poți alege dacă vrei sau nu să rămâi în acea relație. Experiențele se pot dovedi nocive sau benefice în baza deciziilor pe care le iei.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta