Imaginea care dezvăluie totul despre tine. Spune ce vezi și află latura ta ascunsă

Imaginea care dezvăluie totul despre tine. Spune ce vezi și află latura ta ascunsă

Roxana Dumitrica

Felul în care observăm realitatea spune multe despre noi. Este fascinant cum aceeași imagine poate transmite lucruri diferite despre noi și despe subconștientul nostru.  

Fotografiile de mai jos pot fi interpretate în diverse moduri. Ce observăm prima dată spune despre noi mai multe decât am crede. Tu ce vezi prima dată?

Buze- Dacă ai văzut buze prima dată, înseamnă că ești o persoană care se lasă ghidată de aparențe. Nu simți nevoia să sapi adânc după înțelesuri ascunse și accepți ușor ce se întâmplă în jurul tău. Nu îi judeci pe cei din jurul tău și te sperie riscurile. Încearcă să fii mai curajoasă și să ieși din zona ta de confort.

Copaci- Îți place să dai semnificații ascunse evenimentelor care se pertrec în jurul tău. Îți place să porți conversații profunde și să gânești neconvențional. Îți place să găsești soluții și recunoști o idee bună când auzi una.

Rădăcini- Dacă primul lucru pe care l-ai văzut au fost rădăcinile, înseamnă că ești o persoană într-o permanentă devoltare. Vrei să crești, să te perfecționezi și să fii în fiecare zi o versiune mai bună a ta. Îți place să-i ajunși și pe ceilalți, iar cei dragi se pot bazamereu pe tine

Bărbați-Dacă ai văzut doi bărbați, înseamnă că îți pasă de ceilalți mai mult decat de tine. Pui nevoile celorlalți mai presus de ale tale, și tinzi să te neglijezi.  Acordă-ți mai multă importanță.

Stropi de apă- Dacă ai văzut stropi de apă, înseamnă că ești mereu în căutarea furtunii. Vezi lucrurile mai grave decât sunt. Dai semnificații profunde și te consumi mai mult decât e necesar. Încearcă să te relaxezi din când în când.

Craniu- Dacă vezi un craniu prima dată, ești o persoană pozitivă. Vezi mereu partea plină a paharului și încerci să înțelegi ce se petrece în jurul tău. Îți plac aventurile și nu te temi de provocări.

Copac-Dacă ai văzut copacul, înseamnă că îți place să te lași dusă de val. Nu analizezi prea mult problemele și nu te sperie situațiile neprevăzute.

Femeie- Dacă ai observat silueta feminină, înseamnă că gândești foarte rapid. Vezi detalii pe care alții nu le văd și te pui mereu în locul celorlalți. De multe ori analizezi lucrurle prea intens, chiar și când nu e cazul.  

Peisaj- Dacă ai văzut peisajul, înseamnă că nu îți bați prea mult capul cu lucrurile din jurul tău. De obicei, Urmezi deciziile majorității. Încearcă lucruri noi mai des!

Cuplu- Dacă vezi un cuplu, înseamnă că iei în serios relațiile. Te gândști mereu la persoana iubită și de multe ori o pui pe primul plan. Încearcă să fii mai detașat în relații.

Explozie- Dacă ai văzut o explozie, înseamnă că ești o persoană cu multe frici. Crezi că toate lucrurile se vor termina rău și preferi să stai de-o parte.  Este posibil să te confrunți cu stresul și anxietatea.

Femeie- Dacă ai văzut o femeie, înseamnă că ești mai singură decât vrei să admiți. În sinea ta, ți-ai dori atenția cuiva, dar nu o primești.

Tu ce ai văzut prima dată?

Surse foto: imgur

Articolul urmator
Momentul adevărului: pepene roșu vs. galben? Mihaela Bilic face lumină și spune care este cel mai puțin periculos pentru siluetă
Momentul adevărului: pepene roșu vs. galben? Mihaela Bilic face lumină și spune care este cel mai puțin periculos pentru siluetă
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine
Incepe quiz
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.