Patru tipuri de femei care fură bărbați

Patru tipuri de femei care fură bărbați

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba despre dragoste, majoritatea oamenilor își pierd rațiunea pentru a fi cu persoana pe care o plac. Deși acest lucru nu este o greșeală, „furtul” unui bărbat de lângă familie sau iubită este. Devine din ce în ce mai greu să îți dai seama ce intenții are o persoană atunci când se apropie de tine, mai ales în ziua de azi, când valorile morale sunt complet transformate și schimbate.

Deși poate fi greu inițial să îți dai seama dacă prietena ta îți pune întrebări despre stadiul relației tale din politețe sau din interes, lucrurile se simplifică după ce te familiarizezi cu astfel de comportamente care o dau de gol. Se pare că există anumite tipare ale femeilor care fură bărbați, ce pot fi depistate foarte ușor. În funcție de cum sunt aceste femei, poți stabili care le sunt interesele în privința ta sau a persoanei dragi. Astfel, te poți feri mult mai ușor de ele și poți evita să îți fure iubitul.

femeie care isi ascunde fata cu flori

Iată care sunt tipurile de femei care fură bărbați!

Femeia sexy

Acest tip de femeie este mereu interesată de aspectul său fizic și de impactul pe care îl are asupra bărbaților. Își petrece multe ore la cumpărături și la saloanele de frumusețe doar pentru a primi zilnic complimente. Atunci când își dorește un bărbat, face orice pentru a-l cuceri. Pentru o astfel de femeie nu contează statutul bărbatului pe care îl vrea, deoarece ea va ști cum să îl cucerească, indiferent dacă are o iubită, o soție sau o familie.

Dat fiind faptul că, uneori, la capitolul inteligență nu stă prea bine, este ușor să identifici acest comportament. De cele mai multe ori, o astfel de femeie se dă de gol prin atitudinea față de bărbatul tău sau din replicile sale provocatoare. Dacă instinctul de leoaică te face să te apropii mai mult de iubitul tău când o astfel de femeie îi dă târcoale, atunci înseamnă că este o amenințare pentru relația ta.

Femeia inteligentă

Această femeie este cel mai periculos tip dintre toate. Deoarece este extrem de deșteaptă, își calculează perfect mișcările pentru a obține ceea ce vrea fără a trezi suspiciuni. Știe exact ce își dorește, iar pentru acest lucru nu se dă în lături de la nimic. Este în stare de orice, doar pentru a arăta celor din jurul ei de ce calități dispune.

Așadar, femeia inteligentă nu fură bărbați pentru că are nevoie de aceștia, ci pentru că vrea să demonstreze ceva sau să ofere o lecție. De cele mai multe ori, acest tip de femeie se ascunde în spatele prietenei căreia i-ai greșit și care, deși nu a vorbit cu tine o perioadă lungă de timp, se arată brusc interesată de viața ta. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această situație este să limitezi orice contact cu aceasta, la fel și vizitele.

Femeia de casă

Deși pare inocentă la prima vedere, această femeie poate pune capăt chiar și celor mai puternice căsnicii sau relații. Deoarece este imprevizibilă și nu te aștepți niciun moment la un astfel de comportament din partea ei, ea îți produce cea mai mare suferință și dezamăgire. O astfel de femeie se arată neajutorată și singură, iar bărbații pur și simplu nu îi pot rezista atunci când li se cere ajutorul.

Cu cât o cunoști mai mult, cu atât îți dai seama că poate fi o femeie ideală, lângă care îți poți petrece restul vieții. Totuși, e vorba doar de o iluzie, o mască pe care această femeie știe să o poarte foarte bine. Cu siguranță ai și tu acest tip de prietenă sau de vecină. Alarma trebuie să ți se declanșeze atunci când se arată extrem de interesată de relația ta și îți face vizite dese, mai ales în momente neașteptate.

femeie inger si femeie demon

Femeia prietenoasă

Orice persoană are nevoie de prieteni. Mulți dintre ei vin însă cu măști și intenții ascunse. Un astfel de tip de prietenă falsă care fură bărbați este cea care devine brusc apropiată de tine. Deși vă cunoașteți de mult timp, nu ați fost niciodată amice la cataramă. Atunci când observi că te invită des în oraș și se interesează de relația ta, fii sigură că a pus ochii pe iubitul tău.

Este ușor de ”detectat” o astfel de femeie. Pe lângă prietenia fățarnică, mai există și alte gesturi care o dau de gol. Va face orice pentru a rămâne singură cu iubitul tău, moment în care începe să îi intre pe sub piele făcându-i complimente. Mai mult, replici precum ”iubita ta e o norocoasă” sau ”ești extrem de îndemânatic” pot ascunde intenții nu tocmai favorabile pentru relația ta.

Ce spune o femeie când vrea să îți fure bărbatul

1.”Are un frate iubitul tău?”

Aceasta este cea mai folosită replică de către femeile care au intenții ascunse în privința bărbatului tău. Dacă răspunsul va fi ”nu”, atunci ce vrea de fapt? Nu e destul de evident? Vrea un iubit care să fie exact ca perechea ta, poate chiar pe iubitul tău.

2.”Dacă nevasta ta nu vrea acest lucru, eu sigur da.”

Aceste tipuri de femeie vor să fie exact ce tu nu ești. Astfel, orice lucru pe care i-l refuzi perechii tale, ea este dispusă să îl facă fără să stea pe gânduri. Cum funcționează și unde crezi că duce această atitudine? La trădare, din păcate, de cele mai multe ori!

3.”Nu voi fi niciodată la fel de drăguță precum iubita ta.”

Această replică este un fel de psihologie inversă ce are ca scop principal manipularea. Deși pare un compliment, nu este. Este cel mai penibil lucru pe care o femeie îl poate spune atunci când începe o conversație.

4.”Este iubita ta la fel de nebunatică ca mine?”

Femeia care spune acest lucru se află în punctul în care își dezvăluie intențiile cu adevărat. Este un lucru evident, iar în acest moment trebuie să îi tai avântul imediat.

5.”Vrei să mâncăm împreună?”

Atunci când o femeia vrea să îți prindă iubitul într-un moment de singurătate, instinctul tău ar trebui să declanșeze alarma că ceva nu este în regulă. Doar nu crezi faptul că o femeie și un bărbat pot fi doar prieteni, nu-i așa? Dacă te are pe tine ca prietenă și iubită, de ce i-ar mai trebui o altă persoană?

6.”Uau, iubitul meu nu ar face niciodată asta pentru mine. Ești extraordinar!”

Atunci când faci un bărbat să se simtă special și iubit, îl aduci de fapt la degetul tău mic. El se simte flatat, iar acest lucru poate degenera. Ai grijă, deoarece femeia în cauză a pus ochii pe bărbatul tău!

Tu ce tipuri de femei care fură bărbați mai cunoști?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
50 de întrebări importante care te ajută să realizezi dacă ești sau nu victimă a unui abuz emoțional
50 de întrebări importante care te ajută să realizezi dacă ești sau nu victimă a unui abuz emoțional
Ce bărbat îți va fura inima?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va fura inima?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (55)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.