Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești

Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești

Alida Enache

Încă din adolescență ți s-a zis să nu îți faci niciodată griji pentru că la un moment dat va apărea și prințul tău pe cal alb. Da, așa este, sufletele pereche vor găsi mereu o cale unul spre celălalt. Fie ploaie, fie soare, fie război, sufletele pereche se vor găsi! Nu există alt scenariu pentru această situație… Ar zice unii. Însă ce se întâmplă atunci când prințul tău pe cal alb, sufletul tău pereche, pare că a luat trenul greșit și că a ajuns pe cealaltă parte a globului? Tu aștepți, și tot aștepți, dar riști să îmbătrânești așteptând. Dacă sufletul tău pereche și-a găsit un alt suflet pereche? Ai două opțiuni: continui să aștepți sau îți iei inima-n dinți, penița-n mână și începi să-ți scrii povestea de dragoste!

Atunci când pornești la drum în căutarea alesului tău, te vei întreba încotro să o iei. Oare unde vei putea găsi acel bărbat chipeș, puternic, blând și onest la care visezi de atâta timp? Ei bine, înainte de toate, ai nevoie de un moment de auto-analiză. Încearcă să îți dai seama care este limbajul iubirii pe care tu îl folosești, pentru ca apoi să poți porni în aventură.

Ce este acela limbajul iubirii și cum afli care-ți este specific ție? Pentru a afla care este limbajul de iubire folosit de tine, parcurge următorul Quiz: Ce limbaj al iubirii folosești?

La finalul lui vei afla răspunsul la întrebarea ta și vei ști care din cele de mai jos ți se aplică ție.

Poză alb-negru cu un cuplu de la spate

Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii

1. Timp de calitate petrecut împreună

Dacă ești o romantică incurabilă, iar pentru tine cel mai important lucru este ca tu și partenerul tău să petreceți timp de calitate împreună, acesta este limbajul tău de iubire. Îți plac discuțiile intime, iar atenția ta este mereu concentrată asupra LUI și nu îți dorești să fiți deranjați de nimeni și nimic. Ei bine, ai putea începe căutările într-un loc liniștit și cochet, unde ai putea vorbi cu partenerul tău ore în șir fără să fiți deranjați, de exemplu, într-o cafenea sau la o degustare de vin.

2. Contact fizic

Pentru tine iubirea nu se poate exprima în cuvinte, ai nevoie de intimitate și nu cunoști nicio altă metodă de a-ți exprima cuvintele decât prin contactul fizic. Ai putea încerca să îți găsești iubirea într-un club sau la o petrecere, unde, în general, sunt foarte multe persoane singure. O altă idee bună ar fi să stai cu ochi-n patru atunci când folosești transportul public. Jumătatea ta s-ar putea afla chiar pe scaunul de lângă tine.

3. Nevoia de ajutor

Deși ești genul de femeie care poate cuceri lumea singură, mai ai și tu nevoie de ajutor din când în când și apreciezi foarte mult un bărbat care îți poate oferi acest lucru. Pentru tine, dragostea se exprimă prin lucrurile pe care le faceți unul pentru celălalt. Îți dorești un bărbat cu suflet bun, alături de care să poți schimba lumea în bine. Îl vei găsi la un adăpost pentru animale, făcând voluntariat. Încearcă și tu!

4. Cadouri

Îți place să fii surprinsă în orice zi, la orice oră. Nu contează cum, contează doar să fie. În general apreciezi gestul, însă, știi și tu bine că și cadoul contează. Îți dorești un bărbat care să își exprime prin cadouri! Ei bine, în cazul tău, lucrurile sunt simple! Du-te la mall, în magazinul tău preferat și stai cu ochii-n patru, căci acolo se află bărbatul visurilor tale!

5. Cuvinte dulci

Iubești poezia și nu știi să te exprimi altfel atunci când vine vorba de iubire. Îți dorești un bărbat care să-ți recite poezii în continuu, sau care să-ți scrie poezii zi de zi. Ai putea fi tu muza lui! Poți găsi acest bărbat la un eveniment de lansare de carte, la teatru sau la un show de comedie. Acum că știi unde să îl cauți, trebuie doar să-ți cumperi bilet!

Citește și: Gesturi de iubire cu care il cuceresti, in functie de zodia lui

Surse articol: Yourtango, MindBodyGreen, ThriveGlobal

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ceaiuri pentru glanda tiroidă: 15 plante pe care să le folosești cu încredere
Ceaiuri pentru glanda tiroidă: 15 plante pe care să le folosești cu încredere
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?
Incepe quiz
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.