Scapă de tuse! Te protejezi atât pe tine, cât și pe cei din jur!

Redactor Divahair.ro

Tusea reprezintă un sistem de protecție al organismului perfect normal, având rolul de a elimina particulele străine, fluidele sau mucusul ce irită căile respiratorii. Dacă persistă pentru mai multe săptămâni, însă, sau este foarte puternică, tusea devine periculoasă pentru sănătate și îți afectează calitatea vieții. O tuse prelungită poate cauza insomnii, dureri de cap, incontinență urinară, dureri musculare în zona pieptului și spate și, în cazuri extreme, chiar hernie sau fracturi costale. Dincolo de aceste probleme, tusea îți afectează și capacitatea de a funcționa normal, de a duce la bun sfârșit toate sarcinile zilnice și de a interacționa așa cum îți dorești cu ceilalți. Este important, de aceea, să intervii din timp pentru calmarea tusei și prevenirea, astfel, a complicațiilor asociate cu ea.

produse Koflet

Grijă pentru ține, grijă pentru ceilalți!

Ca părinte, când te îmbolnăvești principala ta grijă este să îți protejezi familia. Situația este similară și dacă jobul tău presupune interacțiunea cu alți oameni. E important de știut că tusea în sine nu este contagioasă, însă atunci când e cauzată de o boală infecțioasă devine periculoasă pentru toți cei cu care intri în contact. Din păcate, punerea mâinii la gură sau folosirea unei batiște în momentul în care tușești sunt măsuri utile, dar insuficiente. Picăturile de salivă ce conțin agenți patogeni circulă, când tușești, cu o viteză de aproximativ 200km/h și se împrăștie până la câțiva metri în aer și pe obiectele din jur. Asta înseamnă că este practic imposibil să reușești să le oprești sau să le îndepărtezi pe toate.

Dacă tușești, e important să eviți, pe cât posibil, contactul cu ceilalți, să te speli des pe mâini, în special după ce ai tușit sau ți-ai suflat nasul și să dezinfectezi obiectele pe care le folosești. E important, de asemenea, dacă ești părinte, să îți înveți copilul că e nevoie să îi protejeze și pe ceilalți și să îi explici care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze. Pe lângă toate acestea, însă, cea mai semnificativă măsură pe care o poți lua este să acționezi din timp pentru ameliorarea tusei. Îți protejezi, astfel, organismul împotriva eventualelor complicații și, la fel de important, îi protejezi și pe cei din jur.

koflet

Miere, plante și uleiuri esențiale – ajutoarele naturii pentru eliminarea tusei și a durerilor în gât!

Cel mai adesea, tusea este cauzată de o iritație la nivelul căilor respiratorii sau de senzația că te „zgârie în gât”. Ia măsuri, încă de la primele simptome! Koflet, sirop de tuse cu Miere și plante medicinale atent selecționate, creează o barieră la nivelul mucoasei inflamate, iar ingredientele active naturale favorizează vindecarea. Formula de plante acționează eficient atât asupra tusei productive, cât și asupra tusei neproductive, reducând vâscozitatea secrețiilor bronsice, favorizând expectorația și calmând iritația bronșica și bronhospasmul.

Koflet sirop conține plante și alte ingrediente active naturale ce ajutî la eliminarea cauzelor ce au determinat tusea:

Busuioc sfânt (Ocimum sanctum) – plantă cu acțiune antiinflamatoare, antialergica, antibacteriană și expectorantă. Acidul ursolic din frunzele de Busuioc sfânt are efect antialergic și previne eliberarea de histamină.

Commiphora wightii (Guggul) – este un copac a cărui rășină este des utilizată în medicina ayurvedica pentru efectul antiinflamator, imunostimulator și expectorant.

Adhatoda zeylenica (Vasaka)-în medicina tradițională indiană această plantă este recomandată că remediu natural pentru tuse datorită proprietăților antibacteriene, bronhodilatatoare și fluidifiante.

Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) – este o plantă cunoscută încă de pe vremea Egiptului antic pentru calitățile sale terapeutice; are proprietăți expectorante, bronhodilatatatoare, antiinflamatoare și demulcente (de protecție a mucoasei inflamate).

Vița de vie (Vitis vinifera)-are efect antiinflamator, fluidifiant, expectorant și puternic antioxidant.

Miere (Mel despumatum) – are efect demulcent, antiinflamator, fluidifiant-expectorant și antioxidant. Studiile au demonstrat că Mierea are acțiune antivirală, antifungică și antibacteriană.

O alternativă la siropul Koflet, cu administrare ușoară, în orice moment al zilei, Koflet H, pastile de supt de la Himalaya, conțin Miere și uleiuri esențiale – de Cuișoare, Cardamom și Scorțișoară de Ceylon – ce protejează mucoasa inflamată. Prin acțiunea antiseptică, antibacteriană, antifungică, antiinflamatoare, analgezică și anestezică local ingredientele active naturale din compoziția Koflet H înlătură durerile în gât, ameliorează iritația și calmează tusea cauzată de inflamația gâtului.

Koflet

Nu ignora tusea! Alege să fii bine pentru tine, pentru cei dragi, pentru toți cei ce fac parte din viața ta!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă utilizată este atent selecționată, studiată și testată individual pentru eficacitate. Himalaya deține cel mai mare Centru de Cercetare și Dezvoltare din lume pentru plante și produse de îngrijire a sănătății, unde peste 100 de oameni de știință combină rețetele din medicină Ayurvedica cu inovațiile tehnologiei moderne. Produsele rezultate conțin ingredinte active 100% naturale, fiind utilizate pentru îngrijirea și sănătatea întregii familii. Produsele fabricate de compania Himalaya reprezintă combinații complexe de plante ce acționează sinergic pentru combaterea diverselor afecțiuni, plante care susțin absorbția substanțelor active și plante care combat potențialele efecte negative. Gama farmaceutică Himalaya este recunoscută și recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori și de specialiști din 90 de țări din lume.

Koflet sirop Koflet H distribuite de compania Prisum Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare produse cosmetice (adulți copii). de produse Himalaya este acum farmacii, plafare, magazine de profil, dar pe magazinul online Prisum, www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile și pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

logo Himalaya

Articolul urmator Nu te mai critica singura. Cum sa NU mai fii atat de dura cu tine insati

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.