Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Secom® se extinde în Argeș și lansează un nou magazin la Pitești

Joi, 02.02.2017
de Diva Hair

Secom®, companie specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, continuă extinderea rețelei proprii de retail și inaugurează un nou magazin în Pitești, în urma unei investiții de 40.000 de euro. Prin inaugurarea magazinului din Pitești, Secom® ajunge la o rețea de retail formată din 11 magazine.

magazin Secom Pitesti

Magazinul Secom®  Pitești este amplasat în zona centrală a municipiului Pitești, pe str. Victoriei nr. 1, în proximitatea principalelor instituții social-administrative. Noul magazin are o suprafață de 45 mp, se remarcă prin designul care îmbină vitalitatea naturii cu echilibrul și rigurozitatea științei.  

Magazinul Secom® Pitești este primul lansat în 2017 și este deschis publicului din 30 ianuarie. Acesta funcţionează de luni până vineri – de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Magazin Secom Pitesti

Noul magazin oferă acces argeșenilor la toate produsele naturale pentru sănătate și frumusețe din portofoliul Secom®, consultanță de specialitate și consiliere în alegerea personalizată a produselor naturale pentru sănătate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producători cu renume mondial, care acoperă toate ariile terapeutice, precum și o linie specială de produse naturale pentru frumusețe. Produsele Secom® se disting prin materia primă de calitate superioară, formulele inovative și originale, concentrațiile optime de ingrediente active. În plus, Secom® este importatorul exclusiv în România a produselor ChildLife, prima gamă de suplimente alimentare naturale special create pentru sănătatea copiilor.

„Continuăm să ne consolidăm rețeaua de magazine la nivel national, iar magazinul de la Pitești reprezintă încă un pas în acest sens. Investim în dezvoltarea magazinelor noastre deoarece acestea ne susțin în demersul de informare și creare a unei culturi privind administrarea corectă și informată de suplimente alimentare. În contextul în care observăm o mai mare deschidere a românilor pentru produsele naturale pentru sănătate, credem că avem și o mare responsabilitate în procesul de educare a consumatorilor și a mediului profesional.

Magazin Secom Pitesti

Secom® și-a asumat acest rol, iar magazinele noastre reprezintă un pilon important în acest sens”, susţine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Secom® deține o rețea formată din 11 magazine proprii, patru în București și câte o unitate în Bacău, Brașov, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara. Primele magazine au fost lansate în anul 2013, iar anul trecut Secom® și-a consolidat prezența în Timișoara și Sibiu, deschizând în aceste orașe câte un magazin. 

Despre Secom®

Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.

Secom® și-a castigat poziția de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

Secom® este importatorul exclusiv în România al brand-urilor Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producători de top din SUA, recunoscuți datorită formulelor inovatoare.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale și 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piața din România.

Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom® sunt: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, Uro-Care with Cran-Actin®, MSM 750mg și produsele din gama ChildLife® Essentials.

În 2016, Secom® a primit titlul „Cel mai de încredere brand pentru copii”, pentru produsul Vitamin C 250mg de la ChildLife® Essentials, în cadrul unui studiu D&D Research, la solicitarea Forbes România.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 11 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!