Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că trebuie să îți schimbi perna imediat

Viorica Ghinea, redactor
Și-a pierdut forma inițială

Și-a pierdut forma inițială

Îți aranjezi perna în fiecare seară, dar ea tot nu revine la forma inițială, cea pe care o avea atunci când ai cumpărat-o? Atunci este momentul să o schimbi, cu atât mai mult dacă te trezești deseori mai obosită decât erai seara. O pernă bună revine întotdeauna la forma inițială după folosire.

Perna este un „ingredient” esențial pentru un somn odihnitor, care să te încarce cu doza de energie necesară pentru ziua următoare. Beneficiile ei nu pot fi contestate în acest caz, însă problema este că, fără să îți dai seama, acest obiect devine o sursă de microbi. Tu când ai schimbat-o ultima dată pe a ta? Dacă nici măcar nu îți mai amintești, nu intra în panică. Cu siguranță, nu ești singura persoană din lume care nu acordă atenție acestui aspect, dar observă pe viitor semnele care îți indică faptul că trebuie să îți schimbi perna.

Nu există un studiu care să ofere dovezi clare legate de o anumită perioadă după care ar trebui să schimbi perna pe care dormi aproape în fiecare noapte. Spre exemplu, despre cele confecționate din poliester specialiștii spun că ar trebui schimbate cam o dată la șase luni. Iar cele din spumă cu memorie ar trebui să aibă o durată de viață cuprinsă între 18 și 36 de luni. Ca să scapi de îndoieli, ține cont de indiciile care îți indică faptul că a venit momentul să te desparți de perna ta, altfel starea ta de sănătatea va avea de suferit.

Citește în galerie cinci semne care îți spun că trebuie să îți schimbi perna imediat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!