Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Semne neobişnuite că eşti bolnavă!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro
2

Fire de păr albe înainte de 40 de ani

Nu vorbim despre firele răzleţe de păr alb! Dacă podoaba capilară ți-a albit în proporţie de 50% şi nu ai împlinit vârsta de 40 de ani sau, mai grav, nici măcar nu ai depăşit pragul vârstei de 30 de ani, mergi la medic! Dr. Joan Lebmann-Smith, autoarea cărţii “Body Signs”, susţine că albirea prematură poate fi un prim simptom al diabetului!

Îţi simţi constant picioarele reci? Buzele îţi sunt mai mereu crăpate şi uscate? Ai multe fire de păr albe deşi nici măcar nu ai împlinit 30 de ani? Chiar dacă tindem să nu dăm mare importanță acestor aspecte, învinuind vremea răcoroasă pentru picioarele noastre reci, vântul aspru sau soarele pentru buzele crăpate sau stresul pentru albirea prematură, medicii ne sfătuiesc să nu tratăm cu superficialitate aceste semne care ne-ar putea anunţa că este posibil să avem probleme de sănătate!

Răsfoieşte galeria de mai sus şi află care sunt cele semnele neobişnuite că ai putea fi bolnavă. Urmăreşte evoluţia lor şi, dacă este cazul, fă-ţi o programare la medic!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!