Suspectezi o infecție urinară? Află răspunsul ușor

Suspectezi o infecție urinară? Află răspunsul ușor

Redactor Divahair.ro

Când se agață de ține, îți strică toată ziua. Nu poți să lucrezi pentru că te ridici mereu de la birou că să mergi la baie, nu poți ieși cu prietenii la cinema pentru că toaletă este departe și ar trebui să îi deranjezi des pe cei din jur, zici pas la sala pentru că disconfortul este prea mare, cât despre ieșirea cu colegii… mai bine stai acasă. Infecția urinară este una dintre problemele care ne creează un disconfort major, iar pe unii dintre noi ne determina chiar să ne luăm concediu medical. De altfel, un studiu recent a arătat că peste 56% dintre cei care suferă de infecții urinare au mărturisit că relațiile lor au fost afectate negativ de această problemă.

uractiv

Ce este infecția uriana și cum apare?

Tractul urinar este format din rinichi, uretere, vezica urinară și uretră. Infecția urinară este o infecție provocată de agenți patogeni (bacterii, paraziți, fungi), aceștia putându-se localiza în oricare parte a tractului urinar – uretră (infecție uretrala sau uretrita), vezica urinară (infecție a vezicii urinare sau cistită), rinichi (infecție a rinichilor sau pielonefrită).

Cea mai frecvența cauza a infecției urinare o reprezintă infectarea cu Escherichia coli. Cu toate acestea, mai există și alte bacterii ce pot provoca o infecție a tractului urinar (Klebsiella, Pseudomonas, Enterobacter, Proteus, Staphylococcus, Mycoplasma, Chlamydia, Neisseria) sau paraziți (Trichomonas, Schistosoma).

Alte cauze determinante mai pot fi: calculii renali (pietrele la rinichi), sondele urinare, diabet zaharat, imunitatea scăzută (răceli, antibiotice), malformațiile ale tractului urinar, igienă sexuală precară.

Care sunt simptomele unei infecții urinare?

Simptomele infecției urinare pot varia în funcție de vârstă, sex și localizarea infecției la nivelul tractului urinar. Printre cele mai frecvente simptome se numără: stările de agitație , vărsăturile, diareea și febra, disuria (usturimi la urinare) sau poliuria (un număr crescut față de normal), senzația frecvența de urinare, dar eliminarea unui volum de urină foarte mic, durerile lombare joase, urină urat mirositoare, tulbure, hematuria (sânge în urină).

Află ușor dacă ai infecție urinară

Suspectezi o infecție urinară? Uractiv Test te ajută să afli răspunsul prin depistarea leucocitelor, eritrocitelor și nitriților produși de bacteriile din urină. Este eficient atât înainte, cât și după instituirea tratamentului.

Uractiv Test se folosește acasă sau la birou, simplu, ușor, și în 30 de secunde știi sigur. Cum? Pregătește proba de urină. Introdu timp de 1 secundă bandă test în proba de urină astfel încât cele 3 câmpuri de testare să fie scufundate complet. Scoate bandă test și așeaz-o orizontal pe o suprafață uscată cu câmpurile de testare în sus, timp de 30-60 de secunde, pentru a permite realizarea reacțiilor. Compară culorile de pe bandă test cu cele din tabelul de culori de pe cutie și citește rezultatul.

Testul a ieșit pozitiv? Îți recomandăm Uractiv Forțe. Conține extract natural standardizat de strugurii ursului și albastru de metilen și ameliorează rapid a senzația de disconfort din tulburările urinare.

Află mai multe despre produsele din gama Uractiv pe www.uractiv.ro sau pe pagină de Facebook, Feminitate pură.

Testul a ieșit pozitiv? Îți recomandăm Uractiv Forțe, singură capsulă cu albastru de metilen (și strugurii ursului) pentru menținerea sănătății tractului urinar. Uractiv Forțe curată și dezinfectează tractul urinar, distruge și elimina bacteriile responsabile de producerea infecției urinare, ameliorează durerea și disconfortul asociate. Plus acțiune vizibilă, imediată – colorează urină în verde albăstrui.

Vrei să previi recurențele? Ai Uractiv Med, primul dispozitiv medical pentru tratarea și prevenirea infecțiilor urinare.

Uractiv, la nevoie se cunoaște, cu oferte speciale în farmacii.

Articolul urmator
Coacăze roșii: beneficii, metode de consum și efecte adverse
Coacăze roșii: beneficii, metode de consum și efecte adverse
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste
Incepe quiz
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.