Tot ce trebuie să știi despre Ganoderma: beneficii și efecte terapeutice

Tot ce trebuie să știi despre Ganoderma: beneficii și efecte terapeutice

Redactor Andreea Baluteanu

Ne place că în ultima perioadă tot mai multe produse naturale se strecoară în viața noastră, arătându-ne că ne putem păstra starea de bine, vitalitatea și energia cu ajutorul lor. Iar dacă avem un exemplu în acest sens, acestea sunt popoarele asiatice. Renumiți pentru longevitate, dar și pentru spiritul zen și rata de incidență mică a bolilor cronice sau cardiovasculare, japonezii și chinezii apreciază din tot sufletul un produs 100% natural.

Este vorba despre Ganoderma! Da, este o ciupercă, și da, extractele se regăsesc (și) în cafea, așa că poți împăca una dintre plăcerile tale vinovate cu o compoziție incredibil de sănătoasă. Află din rândurile de mai jos care sunt efectele terapeutice ale Ganoderma și ce produse îți recomandăm!

Ganoderma, secretul longevității japonezilor: ce beneficii are

Cultivată de mai bine de 4000 de ani și venerată în țările asiatice, Ganoderma este utilizată de milenii pentru creșterea longevității, promovarea sănătății și îmbunătățirea vitalității trupului și spiritului.

cesti albe de cafea cu ganoderma alaturi

Dar ce este Ganoderma? Ciuperca de culoare maroniu-roșiatică are o textură lemnoasă și mai este cunscută și sub numele de „planta tinereții” sau „ciuperca nemuririi”. Numai când aflăm despre aceste denumiri suntem instantaneu convinse că este vorba despre un ingredient natural cu totul și cu totul special.

Japonezii o consideră secretul longevității lor, iar chinezii sunt încă și mai darnici cu aprecierile, atribuindu-i proprietăți magice. Astfel, orientalii consideră că această ciupercă unică este dătătoare de potență spirituală, esență a nemuririi, bunăstare, putere divină și longevitate.

Dar noi nu te provocăm să crezi ceea ce spuneau înaintașii, dacă ai mai degrabă încredere în știință, ci să arunci un ochi asupra studiilor și cercetărilor din prezent. Astfel, Ganoderma impresionează prin compoziția sa cu totul extraordinară. Iată ce include:

 • Proteine, grăsimi și carbohidrați
 • Unele dintre cele mai importante minerale: Potasiu, Calciu, Fosfor, Magneziu, Seleniu, Fier, Zinc, Cupru
 • Steroizi, Fenoli, Nucleotide, Glico-proteine, Polizaharide
 • Toți aminoacizii esențiali de care ai nevoie
 • Acizi grași nesaturați și poli-nesaturați
 • Acizi din categoria triterpenelor, renumiți pentru faptul că diminuează tensiunea arterială și colesterolul și previn astfel formarea cheagurilor de sânge.

Însă, crezi sau nu, Ganoderma nu se rezumă doar la impresionanta listă de mai sus. Planta include peste 200 de componente biologice active care au un aport esențial în menținerea stării tale de sănătate.

Am ajuns acum la capitolul nostru preferat: cel al beneficiilor Ganoderma. Conform healthline.com, iată care sunt doar câteva dintre cele mai importante efecte terapeutice ale acestei ciuperci:

 • întărește imunitatea, ajutând corpul să lupte contra infecțiilor și a cancerului;
 • poate preveni sau chiar trata diverse forme de cancer;
 • diminuează anxietatea și simptomele depresiei, îmbunătățind de asemenea calitatea vieții pentru cei care suferă de aceste afecțiuni;
 • susține sănătatea cardiovasculară, îmbunătățind nivelul de „colesterol bun”;
 • reduce glicemia, cu rezultate dovedite în studiile realizate pe animale;
 • are potențial antioxidant.

Ganomag îți aduce în dar puterea Ganoderma: produsele de care ai nevoie

Am văzut de ce Ganoderma este un aliat excepțional al vitalității, longevității și stării de bine, să descoperim acum produsele care „pun la treabă” aceste daruri și le aduc la desăvârșire.

Le vei regăsi la Ganomag, magazinul online unde Ganoderma este regină.

Gano Cafea 3 în 1

Prima cafea din lume cu proprietăți terapeutice, care clatină din temelii sentimentul de vinovăție că iar ai nevoie să îți începi ziua cu o cafea, Gano Cafea 3 în 1 este incredibil de sănătoasă și de delicioasă. Conține Ganoderma 100% biodisponibilă, ușor de absorbit de către corp, cafea neagră instant braziliană, îndulcită cu sucroză din trestie de zahăr și un strop de frișcă non-lactată. Natural și 100% eficient, iată ce alte efecte pozitive are acest sortiment:

 • Susține sistemul imunitar
 • Îmbunătățește digestia
 • Revitalizează și fortifică organismul
 • Protejează ficatul și inima
 • Are un coeficient antioxidant remarcabil
 • Detoxifică colonul
 • Reduce oboseala și energizează.

Ai 20 de plicuri, numai bune să te trezească la viața aceea minunată pe care meriți să o trăiești.

cafea cu ganoderma cafe 3 in 1

Gano Cafe Classic

Sănătoasă și hrănitoare, aceasta este cafeaua care îți face diminețile de vis. Te trezești cu un zâmbet larg și cu conștiința liniștită că îți ajuți trupul și sufletul, asociind două ingrediente esențiale stării tale de bine: cafea Arabica premium și extract 100% bioabsorbabil și natural de Ganoderma Lucidum. Beneficiile le vei resimți rapid: ești mai energică, te simți în formă și ai o senzație de lejeritate, de parcă ai păși pe nori. Ținem să te atenționăm că acest sortiment de cafea nu face vrăji în viața ta, însă îți oferă resursele mentale și fizice pentru a face față oricărei zile.

Dacă medicina modernă are succes în a trata bolile, extraordinarele remedii ale strămoșilor noștri, daruri ale naturii, fac altceva: previn. Începe-ți ziua cu această cafea delicioasă și vei face față cu mai mult spor temutului stres și agitației cotidiene.

Cu aceleași efecte terapeutice enumerate mai sus, acest sortiment de cafea cu Ganoderma îți pune la dispoziție 30 de plicuri, pentru o lună în care începi fiecare zi cu dreptul.

cafea cu ganoderma clasic

Gano cafe 4in1 Dalvita cu 12% ganoderma

Cafeaua cu cel mai ridicat conținut de Ganoderma trebuie să se regăsească pe lista ta de cumpărături. Cu circa 12% extract (aprox. 250mg), acest sortiment are o consistență cremoasă, o tărie medie și nenumărate beneficii asupra organismului.  Cu conținut scăzut de cofeină, savuroasă și atât de catifelată, obținută prin tehnologia Spray Dried, această cafea reprezintă o încântare pentru simțurile tale, tentându-te să te ridici din pat dimineața și să îți recapeți energia atât de necesară după-amiaza. Ai 20 de plicuri a câte 18 grame.

cafea ganoderma 4 in 1 gourmet cafe

Ganomag te tentează și cu alte produse uluitoare pe bază de Ganoderma: Gano Cafe Supreno, cu extracte de Ganoderma și ginseng, Gano Cafea Mocha, un adevărat tonic cerebral, Gano Cafe Hazelnut, cu aromă ispititoare de alune sau ciocolată cală Gano Schokolade. Descoperă întreaga selecție pe ganomag.ro și bucură-te de efectele terapeutice însemnate ale aliatului dimineților zglobii și vieții lungi și fericite.

Ganomag oferă livrare rapidă și sigură, produse 100% naturale, consultanță specializată și promoții lunare. Tot ce trebuie să faci este să îți iei inima în dinți și să îți schimbi de azi viața.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.