Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Descoperire revoluţionară: cum pot fi ţinute la distanţă infecţiile în cazul persoanelor bolnave de diabet

Redactor Andreea Baluteanu

Bolnavii de diabet nu sunt vulnerabili doar în faţa efectelor acestei afecţiuni necruţătoare, una dintre cele mai răspândite ale prezentului! Ei sunt lipsiţi de apărare şi în faţa unor complicaţii adiacente, precum infarctul, accidentul vascular cerebral sau problemele cu rinichii.

Oamenii  de ştiinţă sunt pe punctul de a schimba la 180 de grade realitatea în care trăim, graţie unei descoperiri revoluţionare, care promite să ţină la distanţă infecţiile în cazul pacienţilor bolnavi de diabet. Află mai jos despre ce este vorba în studiul care poate deveni un moment de referinţă în istoria medicinei, dar şi informaţii despre un produs care va schimba viaţa pacienţilor care suferă de diabet!

Descoperire epocală a medicilor: cum poate fi redus riscul de inflamaţii la bolnavii de diabet

Trebuie să le mulţumim cercetătorilor de la Washington University School of Medicine din St. Louis pentru ceea ce poate fi o descoperire revoluţionară în medicină. Oamenii de ştiinţă au plecat de la următoarea perspectivă: în cazul bolnavilor de diabet, infecţiile sunt principalul motiv pentru care aceştia ajung să sufere de infarcturi, accidente vasculare cerebrale sau complicaţii ale organelor. Iar cauza acestui fenomen este producţia ridicată de acizi graşi de către celulele de imunitate, care conduce la rezistenţă la insulină şi, mai departe, la inflamaţii cronice. Acest scenariu pesimist a dat naştere întrebării: „Dacă s-ar găsi o modalitate prin care celulele să nu mai producă atât de mulţi acizi graşi?”

Răspunsul a venit în urma testelor clinice de laborator realizate pe şoareci. Clay F. Semenkovich, conducătorul proiectului care poate aduce salvarea a milioane de bolnavi, şi echipa sa au alterat genetic celulele de imunitate (macrofage), astfel încât acestea să nu mai sintetizeze enzimele capabile să producă apoi acizii graşi. Rezultatul? Şoarecii nu au mai dezvoltat forme de diabet sau rezistenţă la insulină!

Cuvintele lui Semenkovich sunt revelatoare, putând schimba cursul medicinei: „Blocând producţia de acizi graşi în interiorul celulei, este posibil să prevenim inflamaţiile care afectează bolnavii de diabet sau pe cei care suferă de alte afecţiuni, precum artrita şi cancerul, în care inflamaţia cronică joacă un rol important. Această descoperire ar putea avea un impact profund asupra sănătăţii!”

Desigur, să alterezi complet capacitatea celulelor imune de a produce acizi graşi nu este răspunsul la dilemele noastre, pentru că ar putea tulbura şi răspunsul organismului împotriva agenţilor patogeni. Echipa de cercetători şi-a îndreptat însă atenţia spre un mecanism inhibator al producţiei de acizi graşi, care să prevină contractarea inflamaţiilor, fără a afecta imunitatea. O serie de medicamente sunt deja testate clinic, pe post de tratament împotriva cancerului, în timp ce se lucrează la dezvoltarea unor remedii şi în cazul bolnavilor de diabet.

De asemenea, interesul oamenilor de ştiinţă a fost dirijat şi spre o altă măsură menită a stopa infecţiile, prin blocarea capacităţii celulelor de a sintetiza acizi graşi, fără a afecta însă imunitatea. Este vorba despre modificarea conţinutului de lipide din membrana celulei, ceea ce poate anula nu numai riscul complicaţiilor specifice diabetului, ci şi metastaza cancerului.

Cercetarea de mai sus este o adevărată gură de aer proaspăt în medicină, indicând spre un viitor luminos, în care cele mai terifiante afecţiuni ale momentului, diabetul şi cancerul, ar putea fi doar o urâtă amintire!

Produsul special conceput pentru diabetici, care ţine la distanţă infecţiile

Până când cercetătorii vor pune la punct medicamentele menite să modifice structura sau funcţiile celulei, noi preferăm să folosim în sens constructiv concluzia lor şi să dăm întâietate produselor care luptă împotriva infecţiilor.


Diaclin-spumă pentru picioare x 125ml – 51,29 de lei

Bolnavii de diabet vor avea de câştigat de pe urma folosirii spumei pentru picioare Diaclin! Nu este doar un produs pentru o piele catifelată, ci şi un aliat împotriva inflamaţiilor! Spuma pentru picioare Diaclin are la bază complexul patentat 2QR, bio-activ patentat, care împiedică adeziunea microorganismelor dăunătoare la suprafaţa pielii, adică migrarea lor în celule. Mai mult, produsul are o capacitate uluitoare de a face diferenţa între bacteriile folositoare şi cele dăunătoare, blocându-le doar pe acestea din urmă. Prin urmare, infecţiile şi inflamaţiile sunt stopate cu o eficienţă de invidiat.

   


De asemenea, spuma pentru picioare Diaclin contribuie şi la întărirea funcţiei de barieră a pielii şi la hidratarea în profunzime, graţie conţinutului ridicat de osmoliţi şi emolienţi. Problemele cu pielea uscată sau crăpată şi mâncărimile de piele vor fi de acum înainte doar o amintire urâtă!

Nu putem trece cu vederea faptul că spuma pentru picioare Diaclin are o formulă special concepută pentru bolnavii de diabet, fără a prezenta niciun risc pentru sănătatea acestora.

Descoperă acest produs atât de util bolnavilor de diabet în magazinul online Vavian Pharma!

Cercetările oamenilor de ştiinţă par să fi găsit un potenţial răspuns la problemele de sănătate ale bolnavilor de diabet. Prevenirea inflamaţiilor şi a infecţiilor te va proteja de complicaţii mult mai grave, iar utilizarea unui produs special conceput pentru bolnavii de diabet, precum spuma de picioare Diaclin, este o soluţie pe care trebuie să o încerci!

Surse foto: pixabay.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!