Vegis.ro: apicolele pentru copii sunt produsele care susțin sistemul imunitar al celor mici în sezonul rece

Vegis.ro: apicolele pentru copii sunt produsele care susțin sistemul imunitar al celor mici în sezonul rece

Redactor Divahair.ro

Sezonul rece aduce schimbări bruște de temperatură, iar cei mai expuși la astfel de condiții sunt copiii. De aceea, pentru evitarea stărilor de răceală, febră și dureri în gât, Vegis.ro recomandă produse naturale și sănătoase pentru creșterea și întărirea imunității copiilor. Produsele apicole create special pentru copii sunt opțiunea recomandată de echipa Vegis.ro, acestea fiind ideale atat ca tratament, cât și ca prevenție.

Calitatea principală a produselor apicole dedicate copiilor disponibile pe Vegis.ro este dată de faptul că sunt 100% naturale și nu conțin niciun fel de substanță activă cu care să se obișnuiască organismul. Astfel, acestea pot fi consumate pentru o perioadă îndelungată, fără prezența efectelor secundare.

Borcanul copiilor veseli este un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri și semințe ce ocrotesc sănătatea celor mici. Acesta susține funcționarea normală a sistemului imunitar și rezistența naturală a organismului și conține miere, polen, fructe de goji, nuci caju, caise, păstură, lăptișor de matcă, coajă de scorțișoară. Este creat special pentru copii, cu o aromă plăcută, prezentat într-un ambalaj prietenos și vesel, astfel încât trezește curiozitatea și îi îndeamnă pe cei mici să-l savureze cu plăcere.

Gâtuleț fericit este un spray pe bază de propolis pentru copii, care tratează cu succes afecțiunile gâtului, 100% natural și fără alcool. Acesta îmbunătățeste rapid simptomele gâtului iritat și creează o stare de bine celor mici.

Produsele apicole de pe Vegis.ro dedicate copiilor îi feresc pe aceștia de amenințările sezonului, gripă, răceală, febră și dureri în gât, și îi ajută să lupte eficient cu infecțiile. Conținutul produselor pe bază de ingrediente apicole, precum miere, polen, propolis, păstură și lăptișor de matcă, ajută organismul copiilor să extragă o multitudine de vitamine, proteine, aminoacizi și glucide, benefice pentru echilibrul organismului.

Produsele apicole au calități deosebite de refacere și stimulare a celuleor nervoase, sunt suplimente excelente pentru energie, reglează perfect funcțiile digestive și intestinale și susțin funcționarea normală a sistemului imunitar și rezistența naturală a organismului.

Despre Vegis.ro 

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.  

Din modernul sediu din Brașov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată țara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. 

Fiecare produs care intră in stocul Vegis.ro este însoțit de o factură și declarație de conformitate a calității produselor. Compania este certificată ecologic, furnizând astfel garantia că produsele, procedurile de lucru și de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare și naționale in vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar, având licența RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienților săi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.