WOW! Îți dorești un efect instant de înfrumusețare? Descoperă iWhite și Remescar

WOW! Îți dorești un efect instant de înfrumusețare? Descoperă iWhite și Remescar

Redactor Divahair.ro

Ești mereu pe fugă, iar dimineața nu știi cum să te aranjezi mai repede?

Vrei ca prin minune dinții tăi să capete un alb strălucitor și să-ți dispară cercănele din jurul ochilor? Poți apela cu încredere la produsele revoluționare iWhite și Remescar.

iWhite, soluții profesionale de albire a dinților

Stiați că 70% dintre persoanele care au participat în cadrul unui interviu de angajare, au declarat că se simt “mai profesioniști” după ce și-au albit dinții? În plus, 99.7% dintre aceștia consideră că “un zâmbet frumos este esențial pentru a face o bună primă impresie”.

iwhite

iWhite oferă o gamă revoluționară de produse pentru albirea profesională a dinților, foarte ușor de folosit chiar la tine acasă, cu studii clinice care atestă 100% siguranță și eficiență.

iWhite pentru pete închise la culoare este conceput special pentru prevenția și eliminarea petelor cauzate de cafea, ceai, tutun și vin roșu.

iWhite Instant2 se bazează pe o tehnologie triplă de albire a dinților, unică, ce albește dinții instant cu până la 8 nuanțe, întărește structura dinților și reface smalțul.

iwhite2

iWhite Instant este un tratament pentru albirea dinților ce conține 10 plasturi flexibili și ușori care se mulează perfect pe orice dantură. 

iWhite Interdental Whitener este un instrument de albire inovativ care conține ingrediente active pentru albirea dinților.

iWhite Instant Pasta de dinți pentru albire atacă petele de suprafață și din profunzimea dinților, dacă este folosită zilnic. 

Apa de gură iWhite Instant are un efect de albire instant, îndepărtează și previne placa bacteriană și fortifică dinții.

iWhite Tooth Polisher ajută la îndepărtarea plăcii dentare și a petelor.

Pasta de dinți iWhite Gum Care albește în mod natural, reface smalțul și protejează gingiile datorită modului de acțiune triplu.

Aflați mai multe informații pe : http://www.iwhiteinstant.com/ro/descopera-gama-de-produse-iwhite și pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/iwhiteromania/  

Ce este și cum ajută Remescar?

Remescar este o gamă de dispozitive medicale și produse cosmetice concepută pentru a remedia aspectul pielii în diferite momente (talpa gâștei, pungi sub ochi și cearcăne, varice superficiale.)

Remescar Riduri Talpa Gâștei este o cremă eficientă cu efect instant care printr-o singură aplicare pe zi ajută la reducerea și diminuarea aspectului ridurilor talpa gâștei.

“Efectele produsului Remescar Riduri Talpa Gâștei sunt spectaculoase, îl considerăm un must-have și aliatul perfect înaintea unei ocazii speciale sau oricând simți nevoia unui refresh”, a declarat Ana-Maria Nilca, Brand Manager Remescar și iWhite.

Remescar Cearcăne & Pungi sub ochi este o cremă cu efect instant care ajută la diminuarea cearcănelor, doar cu o aplicare pe zi. Aceasta estompează aspectul neplăcut al cearcănelor și al pungilor de sub ochi în doar câteva minute. Este un produs eficient de la prima aplicare, demonstrat clinic.

Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub formă de cremă, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare și prevenire a apariție venelor „în pânză de păianjen”. Acesta acţionează prin formarea unei bariere la suprafața și în jurul zonei afectate, care protejează pielea de radicalii liberi și accelereaza procesul de vindecare. În plus, întăreşte vasele de sânge, prevenind formarea de noi vene în „pânză de păianjen” şi hidratează pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai puţine imperfecţiuni.

varice

Aflați mai multe informatii pe: www.remescar.com și pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/remescarsensiblu/.

Articolul urmator
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.