Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Rolete Melisa » Alb 11001

Rolete Melisa » Alb 11001
72.25RON Sunna

Mod de intretinere a roletelor textile: - se aspira sau se curata cu pamatuful de praf; - se spala cu burete si detergent normal.

Latime – se masoara sticla plus baghetele care tin sticla.
Inaltime – se masoara toata rama geamului.
Culoare accesorii – alb sau maro, in functie de culoarea geamului.
Actionare - snurul de actionare trebuie pozitionat in partea cu balamalele.
Montaj – geam , perete sau tavan, in functie de design-ul dorit. Optiunile pentru perete si tavan adauga 10 lei in plus pretului roletelor.
Ghidaj – 2 fire laterale transparente, care tin materialul aproape de geam, atunci cand acesta se rabateaza sau se deschide. Recomandam ghidaj doar pe geamurile mobile. Aceasta optiune adauga 10 lei in plus pretului roletelor.
Prindere – Agatarea se face cu un sistem special in forma de U care se agata in partea duperioara a gemului.
- Gaurirea se face cu suruburi autoforante mici, care se prind in primul strat de plastic al geamului. Nu altereaza performantele geamului.
- Lipirea se face cu placate de lipre cu banda dublu adeziva. Lipirea nu da randament prea bun. Aceasta optiune adauga 5 lei in plus la pret.
Child safety – este un sistem de prindere al snurului de actionare de rama geamului sau de perete, pentru a nu putea fi folosit la joaca de copii sau animale. Acest sistem este folosit pentru a nu avea parte de accidente cu snurul. Aceasta optiune adauga 5 lei la pretul roletelor.

Cumpără acum

Sunna va mai recomanda

Rolete Blackout » Melisa BO BB 12116120RONSunna
Rolete Melisa » Verde crud 1102976.5RONSunna
Rolete textile Chic120RONSunna
Jaluzele verticale » Melisa Blackout80RONSunna