Această femeie ar putea ajunge în închisoare, după ce și-a făcut fostul soț "idiot"

Această femeie ar putea ajunge în închisoare, după ce și-a făcut fostul soț "idiot"

Redactor Divahair.ro

O femeie din Marea Britanie ar putea fi ajunge în spatele gratiilor în Dubai, din cauza unei postări Facebook vechi de 3 ani în care o făcuse "iapă"/"cal" pe actuala parteneră de viață a fostului soț și pe acesta "idiot". Laleh Sharavesh, 55 de ani, a ajuns în această situație după ce soția cu numărul 2 s-a plans de postarea în cauză.

Femeia a fost arestată în urmă cu o lună și susține că a primit extrem de puțin sprijin din partea consulatului Marii Britanii în Emiratele Arabe Unite. Laleh își așteaptă, cu groază, înfățișarea în fața judecătorului în Dubai, programată pe finalul acestei săptămâni.

Laleh Shahravesh, în vârstă de 55 de ani, a declarat pentru MailOnline că a avut "puțin ajutor" din partea oficialilor consulari din Emiratele Arabe Unite după arestarea ei cu aproape o lună în urmă. Ea așteaptă cu nerăbdare apariția curții sale mai târziu în această săptămână. Femeia a fost arestată de îndată ce a păși în EAU împreună cu fiica ei, Paris, în vârstă de 14 ani, unde veniseră pentru funeraliile fostului soț.

Laleh a descoperit cu stupoare, la aterizare, că actuala soție a fostului făcuse o plângere oficială pentru o postare defăimătoare la adresa lor de-a ei din 2016, motiv pentru care a fost reținută de poliție, din cauza strictelor Legii securităţii cibernetice adoptate de Emirate.

Fiica ei a fost lăsată să se întoarcă în Marea Britanie, în vreme ce Laleh s-a ales cu pașaportul confiscate și riscă să petreacă 2 ani în spatele gratiilor și să plătească o amendă de 50.000 lire sterline.
Sunt terifiată. Nu pot să mănânc sau să dor. Am slăbit 2 numere la haine… Fiica mea adoarme plângând în fiecare noapte. Suntem extrem de apropiate, mai ales de când ne-a părăsit tatăl ei. E înfiorător să fiu departe de ea.
Fostul ei soț a murit pe 3 martie, la 51 de ani, din cauza unui atac de cord.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Doi medici din Galați, soț și soție, fac naveta zeci de kilometri pentru a ajunge la spitalul la care lucrează
Doi medici din Galați, soț și soție, fac naveta zeci de kilometri pentru a ajunge la spitalul la care lucrează
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.