Probleme uriașe pentru Ștefania și Speak în America. Au fost la un pas să fie încătușați

Probleme uriașe pentru Ștefania și Speak în America. Au fost la un pas să fie încătușați

Redactor Divahair.ro

Îi vezi, îi adori, îi iubești, îi urmărești. Ștefania și Speak formează unul din cele mai simpatice și îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Sunt efervescenți, amuzanți și foarte sinceri, ceea ce i-a făcut să povestească și pățaniile prin care au trecut în vacanța din Statele Unite ale Americii.

Cei doi au ajuns în New York, în vacanța mult visată și dorită, dar nu au avut parte numai de „lapte și miere”, așa cum arată postările făcute publice pe conturile lor de socializare. Aparent, cei doi au avut probleme cu autoritățile și, așa cum chiar Ștefania a mărturisit, au fost la un pas să fie încătușați.

Speak si Stefania

Era să rămânem acolo, să ne ia oamenii ăia, să ne pună cătușe”, a spus Ștefania.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, tot mai mulți dintre ei fiind îngrijorați de situația artiștilor aflați peste hotare. Aparent, conform spuselor lui Speak, problemele au apărut încă din aeroport, când acesta a fost confundat cu un cetățean american, plecat în urmă cu foarte mult timp.

Ajunsesem, trebuia să ne luăm bagajele, eram la vamă și ăla de acolo mi-a zis să închid portița aia de dă la ghișeu și să pun zăvorul. Și după mi-a zis să mergem în birou că vor colegii lui să vorbească cu noi.

Când am auzit de birou, gata, am zis că nu e bine. Și mergem într-o sală de așteptare, unde erau toți dubioșii și după ne-au băgat în birou separat. După ce m-au băgat pe mine, a venit o fată și a luat-o și pe Ștefania.
Atunci recunosc că m-am speriat puțin, nu mi s-a mai întâmplat asta, de 1000 de ori am mai intrat. Atunci mi-au zis că figurez că cetățean american, deși eu nu sunt, și am plecat din America de mult și n-am mai venit și vor să vadă care e treaba.

Că cică de ce ne-am luat un singur bilet și i-am zis că ne-am luat dus-întors și după au început întrebările: câți bani am în buzunar, am zis că n-am deloc cash, doar carduri, că cică trebuie să am și am zis că o să scot și altele”, a mărturisit Speak.

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai bine de patru ani și urmează să facă pasul cel mai în relația lor. Cei doi s-au logodit în cadrul emisiunii Asia Express, unde au fost una din cele mai iubite echipe. 

Sursa: https://playtech.ro/.

Articolul urmator
La un pas de tragedie! O familie din Târgu Jiu a mâncat ciorbă cu insecticid
La un pas de tragedie! O familie din Târgu Jiu a mâncat ciorbă cu insecticid
Cât de rebelă ai fost în adolescență?
Incepe quiz
Cât de rebelă ai fost în adolescență?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.