Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Când te lupti să scapi de durere, te lupți, de fapt, cu Universul. Nu o mai face, nu știi ce lucruri minunate îți pregătește!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

”Când te lupți împotriva acestui moment, te lupți, de fapt, împotriva întregului Univers.”, acestea sunt cuvintele lui Deepak Chopra, unul dintre învățătorii spirituali ai secolului.

Aceste cuvinte cuprind un mare adevăr, acela că trebuie să vedem orice moment al vieții noastre ca fiind valoros și important pentru devenirea noastră ca oameni. În general, avem tendința de a îmbrățișa perioadele plăcute și a încerca să trecem mai repede peste cele dureroase. Dar, în felul acesta, renunțăm la timpul care ne-a fost dat, la lecțiile esențiale pe care Universul ni le dezvăluie, pentru propriul nostru bine. 

univers

Universul conspiră pentru evoluția ta spirituală

Atunci când îți dai seama că întregul Univers încearcă să scoată la suprafață ce este mai bun în tine, este inutil să te mai lupți împotriva momentelor de suferință. Micul tău sine nu înțelege lecțiile misterioase ale Cosmosului, tocmai de aceea trebuie să se abandoneze înțelepciunii divine.

Atunci când ajungi într-un anumit loc, întâlnești anumiți oameni, este necesar să conștientizezi că aceste momente din viața ta sunt parte dintr-un plan mai mare și că trebuie să le prețuiești, chiar dacă nu sunt mereu plăcute. Dacă vei reflecta mai atent la ceea ce ți-au adus suferințele din trecut, vei vedea că ele te-au ghidat și te-au făcut să devii cea mai bună versiune a ta, persoana care ești astăzi. 

Lupta noastră împotriva suferinței este, de fapt, o luptă împotriva Universului. Faptul de  a accepta fiecare moment care vine, cu bucuriile sau suferințele sale este o dovadă de înțelepciune. Doar abandonând efortul inutil poți beneficia de o lărgire a orizontului, de o viziune mai amplă asupra propriei vieți, fără să rămâi în captivitatea unei clipe.

Învață să spui ”Da” Universului

Nu înseamnă că nu trebuie să acționezi în nici un fel și să aștepți pasiv lucrurile care vor veni. Trebuie să-ți urmezi, în continuare, țelurile și visele, dar să accepți că pe această cale sunt și multe piedici, momente de suferință și de cumpănă. Ia-le ca pe niște lecții, ca pe niște porți care te pot duce în locuri neașteptate, care te pot face să avansezi în moduri nebănuite. Atunci când îți deschizi inima pentru care orice moment care vine, permiți, de fapt, minunilor să intre în viața ta.

fantastic

Dacă lași lucrurile să curgă și nu te mai lupți să scapi de durere, spui, de fapt, ”Da” în fața Universului. Acorzi încredere înțelepciunii sale, iar inima ta devine mai largă și mai receptivă la ceea ce-ți oferă Universul. 

Atunci când simți că începi o luptă împotriva întâmplărilor care vin, respiră profund, relaxează-te și reamintește-ți că nu ai nici un motiv să lupți contra lucurilor care oricum vin și pleacă în viața ta. Fiecare moment îți aduce darul său, dar trebuie să fii suficient de înțelept ca să-l primești.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!