Cea mai ciudată trăsătură a ta, în funcție de al câtelea născut ești în familie

Cea mai ciudată trăsătură a ta, în funcție de al câtelea născut ești în familie

Ramona Jurubita

Știm deja că data la care ne-am născut poate spune multe despre noi, fiindcă ne încadrăm într-o anumită perioadă alocată unei zodii. Ei bine, trebuie să știi că ți se poate face o caracterizare și în funcție de alte criterii, nu doar în funcție de semnul zodiacal. Vrei să știi cum pot afla ceilalți cele mai ciudate lucruri despre tine?

Oamenii din jur te pot descoperi dacă le dezvălui un singur amănunt important din viața ta. Este suficient să le spui al câtelea născut ești în familie și imediat vor ști ce secrete ascunde personalitatea ta, dar și ce alegeri ești gata să faci într-o secundă. Iată care este cel mai ciudat lucru despre tine, în funcție de ordinea nașterii:

Poză de familie cu cinci frați roșcați, zâmbitori, îmbrăcați în bluze albe.

Singurul copil
Dacă ești singur la părinți, vei observa în timp că, ori de câte ori te uiți la un serial sau citești o carte, îți dai seama că îl susții pe cel rău. Te identifici mult mai mult cu personajele negative decât cu orice alt personaj. Le apreciezi inteligența și te admiri modul în care funcționează mintea lor. Te vezi pe tine însuți în ei. Fie vrei să fii cel mai bun prieten al lor, fie vrei să fii chiar în pielea lor. Nu poți îndrăgi protagoniștii, indiferent cât de bun ar fi sufletul lor. Asta nu înseamnă că ții cu forțele răului, ci doar că ai puterea de a vedea dincolo de aparențe. De asemenea, s-ar putea să te maturizezi mult mai devreme, fiindcă nu ai frați alături de care să îți petreci perioada copilăriei și stai mai multă vreme în compania adulților.

Cel mai mare copil
Îți plac adrenalina și durerea, așa că te pui singur în situații dureroase. Cu toate acestea, nu te consideri masochist, pentru că ai impresia că tot ce trăiești este o normalitate. Nu este tocmai în regulă să te simți atras de suferință și de tot ceea ce presupune un chin fizic sau sufletesc. Chiar și relațiile intime sunt o provocare pentru tine, fiindcă vrei să ai parte numai de amor sălbatic, în care urmele și vânătăile sunt permise. S-ar putea să îți fie greu să găsești pe cineva la fel de aventuros ca tine. În plus, ești perfecționist și nu accepți cu ușurință eșescul, ceea ce înseamnă că te ambiționezi să ieși mereu învingător.

Copilul mijlociu
Este inexplicabilă atenția ta la detalii, mai ales când vine vorba de oamenii pe care nu îi cunoști. Dai prea multă atenție străinilor. Dacă treci cu mașina pe lângă o casă și poți vedea direct prin fereastră, vei încerca să îți dai seama la ce se uită la televizor sau câte persoane sunt în cameră. De asemenea, ajungi adesea obsedat de celebritățile pe care le admiri și cauți multe informații despre ele. În cazul idolului tău, știi când s-a născut, unde locuiește, care este mâncarea sa preferată, ce număr poartă la pantofi și multe alte detalii personale. Cei din jur ar putea considera că exagerezi în anumite privințe, dar tu te simți bine trăind așa. Te pricepi de minune la negocieri, având în vedere că toată copilăria ai încercat să îți împaci atât frații mai mari, cât și pe cei mai mici.

Copilul cel mai mic
Tu, mezinul familiei, ai o imaginație bogată. Inventezi mereu povești ciudate, versuri sau desene care îți evidențiază latura întunecată. Nu consideri că acțiunile tale sunt ciudate, mai ales că te-ai comportat așa de când erai mic. Pe vremea când te jucai cu păpușile, aveai tendința de a le pune în situații periculoase. Termenul „joacă” te duce și astăzi cu gândul la multă adrenalină. Fiind răsfățat ani la rând, tinzi să crezi că totul ți se cuvine și uneori ai impresia că poți jongla fără probleme cu inimile oamenilor. Acesta este motivul pentru care ești infidel în cele mai multe dintre relațiile tale.

Fratele/sora geamăn/ă
Singurătatea te face să vorbești singur și ai adesea impresia că nimeni nu te înțelege așa cum o faci tu. Ai conversații lungi cu propria persoană, iar atunci când te afli în public, ai tendința de a te holba la străini fără să-ți dai seama. În plus, mai ai un obicei destul de bizar: tragi cu urechea la conversațiile oamenilor și îți imaginezi ce ai spune dacă ai face parte din grupul lor. Un alt aspect îngrijorător despre tine este atracția față de persoanele periculoase. Cel puțin o dată în viață ai gândit despre un criminal că este extrem de atrăgător. Geamănul tău este singura persoană care ar putea să îți afle acest mare secret, fiindcă de față cu altcineva nu ai avea curaj să recunoști. Oricum, își va da seama ce gândești datorită puterilor telepatice pe care s-ar putea să le dețineți. 

Te-ai regăsit în asocierile de mai sus?

Descoperă: 7 motive pentru care arătăm mai tineri decât părinții noștri la aceeași vârstă

Surse foto: iStock

Surse articol: ThoughtcatalogBustleCdn

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Esti pregatita sa ai o familie?
Incepe quiz
Esti pregatita sa ai o familie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.