Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

De ce mama e cea mai bună prietenă pe care ai putea să o ai vreodată

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nimic nu se compară cu relația pe care o ai cu mama, ființa care ți-a deschis drumul în lume, ți-a îndrumat primii pași și va rămâne prietena sufletului tău pentru întreaga viață. 

Dacă ai norocul unei relații apropiate cu mama ta, nu vei duce lipsă de cineva care să te asculte și să-ți ofere alinare. O mamă poate fi sufletul geamăn al propriei fiice, acea persoană incredibilă care radiază energie vindecătoare și te ajută să vezi partea bună a tuturor lucrurilor. 

Sunt multe motive pentru care poți considera că mama îți este cea mai bună prietenă, atât de multe încât ne-ar trebui pagini întregi să le epuizăm pe toate. Le-am trecut în galerie pe cele mai importante dintre ele, dar simte-te liberă să te gândești la toate celelalte daruri pe care ți le face zi de zi această ființă minunată, care este mama. 

Mama îți este tot timpul aproape

Mama îți este tot timpul aproape

Ce prietenă poți avea tot timpul la îndemână, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână? Mama va fi întotdeauna alături de tine când ai nevoie de ea. De la prima zi de școală până la primul tău sărut, îi poți povesti orice și te va însoți cu prezența și sfaturile ei în toate aventurile vieții tale. 

Mama îți oferă mereu un umăr pe care să plângi

Mama îți oferă mereu un umăr pe care să plângi

Pentru că este ființa cu care poți să te dezvălui total, lângă care poți descărca toată suferința ta, mama este umărul pe care vei plânge mai ușor decât lângă orice altă prietenă. Fie că este vorba de băiatul care te-a dezamăgit sau de greutățile de la locul de muncă, mamei îi poți spune orice și va fi mereu gata să te aline. 

Mama te iubește necondiționat

Mama te iubește necondiționat

Indiferent cum arăți, după o noapte nedormită sau cât de furioasă ești după o despărțire, vei avea mereu parte de iubirea mamei tale. Ea te va considera minunată, chiar și în cele mai rele zile ale vieții tale. 

Mama îți dă cele mai bune sfaturi în dragoste

Mama îți dă cele mai bune sfaturi în dragoste

Chiar dacă uneori te simți sâcâită sau frustrată când mama ta îți spune că iubitul nu se poartă bine cu tine, până la urmă vei constata că a avut dreptate. Mama are grijă de tine de o viață, așa că cine ar putea ști mai bine decât ea când îți este bine și ce persoane ar trebui să ocolești, ca să nu suferi mai târziu. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta