Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Decizie de ultimă oră: se renunță la schimbarea orei de vară și de iarnă!

Marţi, 05.03.2019
de Ana Munteanu

S-a decis! Comisia pentru Transport şi Turism (TRAN) din Parlamentul European (PE) a făcut, în sfârșit, modificarea de care se tot vorbea de la o vreme: țările din Uniunea Europeană vor renunţa la schimbarea orei de vară şi de iarnă. Conform declarației făcute de Parlamentul European, această modificare va intra în vigoare în anul 2021.

 Schimbare ora vara iarna

Sugestia celor de la Comisia pentru Transport şi Turism este ca schimbarea orei în ultima duminică din martie 2021 să fie ultima pentru ţările din Uniunea Europeană care decid să-şi păstreze permanent ora de vară. Țările din Uniunea Europeană au primit termen limită până în luna martie a anului viitor să spună ce oră doresc să păstreze, cu o singură condiție majoră: să-şi coordoneze deciziile astfel încât aplicarea orei de vară în unele ţări concomitent cu ora de iarnă în altele să nu perturbe funcţionarea pieţei unice europene, în special în sectorul transporturilor. Î

Documentul a fost aprobat de Comisia pentru Transport şi Turism din Parlamentul European cu 23 de voturi pentru şi 11 împotrivă.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!