Diana cu Vanilie. The Book - lansarea pe care nu vrei sa o ratezi din cadrul Bookfest 2014

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Cuvintele voastre imi fac inima sa tresalte si imi dau seama ca am nevoie de voi, asa cum voi imi spuneti ca aveti nevoie de scrierile mele. Diana Sorescu

Cititorii si fanii Dianei cu Vanilie sunt asteptati sa intre in lumea fascinanta a cuvintelor cu vanilie si sa participe la lansarea cartii "Diana cu Vanilie. The Book", ce va avea loc la Bookfest 2014, vineri, 30 mai, ora 19.30, scena Arena, pavilion C1, Romexpo.

Cartea, publicata de Editura ALLFA, cuprinde cele mai importante scrieri ale Dianei Sorescu, precum si o serie de poezii in exclusivitate.Actritele Andreea Ibaka si Iustina Taraboanta, omul de presa Ileana Voicu Ghinea si Radu F. Constantinescu, Creative Copywriter sunt invitatii speciali ai evenimentului de lansare.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Air France, Afi Palace Cotroceni si a domnului Mihnea Tullea, Marketing Manager Carbon Solutions Global.

Despre Diana Sorescu

"Aveam 12 ani cand am decis ca vreau sa devin jurnalist. Scrisul nu e ceea ce stiu sa fac. E ceea ce sunt." Acestea au fost printre ultimele cuvinte pe care jurnalista Diana Sorescu le-a spus cititorilor sai.

In 2013, la doar 26 de ani, Diana Sorescu se stingea din viata, lasand in urma ei multi prieteni si cititori indurerati. Diana lucra pentru unul dintre cele mai mari trusturi de presa din Romania, iar in paralel construise blogul Diana cu Vanilie, blog unde asa cum a declarat si ea, scria "pentru suflete".

Ca si mama mea odinioara, Diana si-a luat zborul lasand in urma zambet de femeie tanara, licarire de talent, inspiratie si ceva in plus: mireasma de vanilie. Ea nu a plecat de tot. Versurile ei ii tradeaza prezenta suava printre noi. Le voi aseza cuminte pe noptiera mea, revenind la ele de cate ori valul vietii ma face sa uit ce inseamna a trai frumos, atat cat ti-e dat. Multumesc, Diana, draga mea draga! Andreea Marin

Articolul urmator Luna în care nu este bine să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi repede

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.