Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Femeia de cristal a zodiacului. Este cea mai pură dintre toate!

Victoria Dragan

Într-o lume aproape plină de cioburi de sticlă, una în care nu mai speri să găsești prea mulți oameni de calitate, există o femeie cu totul specială. Nu mai trebuie să o cauți cu lupa, pentru că astrologii vin în sprijinul nostru și ne dezvăluie în ce zodie este ea născută.

Citește mai jos în ce simbol astrologic se ascunde femeia de cristal a zodiacului!

femeie frumoasa

Femeia de cristal a horoscopului: cine merită să fie pusă pe un piedestal?

Femeia de cristal a zodiacului este un suflet nobil, înzestrat cu o mulțime de calități. În inima ei există loc pentru toată lumea, fiindcă nu „ține” la resentimente, ură și invidie. Cei care o cunosc bine știu că ea merită să fie pusă pe un piedestal. Dacă ai în viața ta o femeie născută în zodia Pești, ar trebui să gândești și tu la fel.

Nativa născută în acest semn zodiacal este o fire sensibilă, mărinimoasă și generoasă, care nu ar putea să facă rău nici măcar unei insecte care o deranjează. Mila ei nu cunoaște limite în această lume. Din păcate, are în jurul ei oameni care profită de aceste caracteristici și o rănesc frecvent. Dar femeia Pești nu pune la suflet răutățile lor, ci îi iartă și merge mai departe. Deși suferă atunci când ceilalți o dezamăgesc, preferă să nu își încarce sufletul cu emoții negative.

zodia pesti

Reprezentanta acestei zodii este cea mai pură dintre toate femeile zodiacului. Sufletul ei nu este pătat de răutate și întunecat, ci strălucește mai tare decât soarele. De obicei, nativele acestei zodii nu sunt privite drept lideri, însă cu siguranță ele sunt adevărate modele pentru cei din jurul lor. Ne oferă în fiecare zi lecții de viață despre cum să devenim mai buni, mai răbdători, mai veseli și mai curați la suflet.

Dacă alții fac fapte bune doar pentru a ocupa un loc în Rai, femeia Pești o face pur și simplu pentru că așa îi dictează inima. Simte că trebuie să îi ajute pe cei necăjiți și nu așteaptă nicio răsplată în schimb. Nu se supără nici măcar dacă nu primește vorbe de mulțumire. Este suficient să știe că persoanele respective sunt mult mai bine după sprijinul acordat de ea.

Dacă ești născută în zodia Pești, felicitări! Dacă nu, fii mândră că ai în preajma ta o femeie ca această reprezentantă a zodiacului.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (260)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!