Nu Skin

Femeia, eternă poveste...

Cristina Gherghina

Dacă privim în istorie, observăm că viața femeilor s-a schimbat considerabil. Ea acum se bucură de mult mai multe drepturi și libertate. Se poate spune că este stăpână pe propria-i soartă și poate face alegerile pe care și le dorește. Acesta este un progres uriaș, pentru care predecesoarele noastre au luptat în timp și au creat diverse mișcări ce militau pentru câștigarea acestor drepturi.

Sunt deja zeci de ani de când se bucură de egalitatea cu bărbații, realitate care o credeau că le va aduce fericirea, odată cu libertatea. Și cu toate acestea, nu a fost așa. În lupta aceea, femeile au pierdut un aspect esențial: conexiunea cu sufletul lor, singura realitate din care izvorăște împlinirea reală.

Deși se bucură de diverse privilegii, unice în istorie, cum ar fi descoperirile tehnologice care le oferă tinerețe și imagine impecabilă îndelungată, dacă s-ar face un sondaj, s-ar vedea clar cât de goale se simt pe dinăuntru, de neîmplinite, confuze și mai ales fără rost.

denisa florea

Acest rost dispare în momentul în care, după o zi încărcată cu responsabilitățile jobului și vieții cotidiene, rămân doar cu ele. Atunci, dezbrăcate de funcție, poziție socială, rolurile de mamă, soție, prietenă, fiică, totul devine fără sens. Și oricum sunt mult prea obosite că să încerce să îi găsească unul. Nici nu ar ști de unde să înceapă.

Așa că așteaptă o nouă zi plină să nu mai aibă timp să simtă acel gol.

Din păcate, acesta este scenariul de viață al multor femei moderne. Deși stilul de viață este total diferit și oportunitățile sunt incomparabile cu cele din trecut, a rămas o constantă: nefericirea și neîmplinirea femeii.

Este o realitate pe care toate doresc să o ascundă, conștient sau nu. Să fugă de ea, crezând că va trece. Dar nu se întâmplă așa.

În timp, frustrările refulează în relații distruse, probleme de sănătate, copii crescuți cu modele nesănătoase ca stil de viață și relaționare. Doar o parte dintre femei sunt acelea care conștientizează legătura subtilă dintre lucruri.

Acelea sunt cele care încep să caute soluții. Și în acest proces de căutare, descoperă că soluția e în interiorul lor, doar să învețe cum să acceseze acele resurse.

Să învețe să folosească înzestrările naturale cu care au fost create. Deși este un lucru atât de natural, nefiind folosit de secole, ființa l-a uitat și este nevoie de un proces de reînvățare, redescoperire.

Este minunat că trăim vremuri transformatoare, ca niciodată în istorie, când acest demers poate să se întâmple ușor, nemaiexistând piedici exterioare.

denisa florea grup

Femeia se poate întoarce la esența ei. Este un dar neprețuit de care femeile nu sunt încă pe deplin conștiente. Dintre toate ființele create, femeia este cea care este înzestrată cu capacitatea de a se hrăni pe ea și pe cei din jur cu nectarul magic al iubirii. Pentru a putea beneficia de acest privilegiu este nevoie să fie conectată la esența ei feminină magică. Și asta o poate face doar reconectandu-se cu corpul și inima ei. Acolo găsește iubirea și puterea creatoare, pe care în momentul în care le combină cu ghidarea subtilă pe care este capabilă să o primească, magia începe să prindă formă.

Femeile care au descoperit aceste adevăruri simple, care sunt cunoscute de mii de ani, și au început să își reeduce ființa și-au văzut viața transformată sub proprii lor ochi.

La evenimentele pentru femei unde are loc acest proces de reeducare si descoperire, energia creatoare este amplificată de forță grupului. Ai putea spune că se întâmplă minuni: ca în basme, transformările ce puteau dura luni sau ani se petrec în zile.  Forța cu care se resetează tiparele nesănătoase este fantastică. Toate acestea sunt posibile pentru că femeia se întoarce cu atenție înspre sine. Odată ce face asta, procesul se declanșează. Ghidată, pas cu pas, ea reușește să își trezească la viață esență adormită. Odată trezită, nu se va mai putea întoarce. Flacăra interioară, aprinsă, își va cere drepturile: la bucurie, plăcere, extaz. Asta a venit femeia să manifeste. Și asta e energia care se regăsește în aceste reuniuni de femei. Cu o astfel de bază, viața ce urmează nu poate fi decât plină de împliniri.

Găsești AICI detalii despre următorul meu eveniment dedicat femeilor. ”Află cine ești!” și tot ce ai citit acum, poți trăi personal.

Din dorința de a-ți da șansa să poți experimenta senzația de reconectare cu Sinele tău, pe care femeile o trăiesc intens la cursuri, îți ofer acest exercițiu practic gratuit. AICI

Aștept să îmi scrii ce efect a avut asupra ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta