Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Gestul banal cu care un puști de 3 anișori și-a salvat vecina de la moarte! Este la îndemâna oricui

Otilia Geavlete

Uneori, un gest extrem de simplu poate salva o viață. Iar eroul poate să fie cineva la care nici nu te aștepți, de exemplu un copilaș de numai 3 ani. 

O dovedește povestea adevărată a lui Eyas, puștiul de 3 ani, care a devenit salvatorul vecinei sale și a impresionat o țară întreagă. 

eyas

Sursa foto: Pinterest

Cum și-a dat seama copilul că vecina sa a pățit ceva

Eyas Tran locuiește în New Hampshire, SUA, iar până de curând era doar un băiețel obișnuit și nimeni nu-și imagina că povestea sa va ajunge la CBS și îi va înduioșa pe toți americanii. 

În timpul unei plimbări obișnuite cu părinți, Eyas s-a apropiat de casa vecinei sale preferate, Peggy și a observat un fapt neobișnuit: la ușă erau adunate mai multe ziare ca de obicei. 

”Erau unul, două, trei ziare”, a spus Eyas mai târziu reporterilor. 

Copilul, care este foarte atașat de vecina sa și o consideră ca pe cineva din familie, îi ducea adesea ziarele. Când a văzut câte erau adunate la ușă, a sunat de mai multe ori, dar nu a răspuns nimeni. 

Părinții săi și-au dat seama că este ceva în neregulă, după ce au încercat s-o contacteze pe Peggy la telefon și au văzut că nu răspunde, mai ales că mașina femeii era în garaj. 

Femeia era blocată la subsolul casei

Părinții lui Eyas au sunat la Poliție, iar agenții au găsit-o pe Peggy în pivniță, unde se blocase și nu mai putea să iasă. Era închisă acolo de trei zile, iar lucrurile ar fi evoluat spre o tragedie, dacă- nu ar fi fost atenția și inițiativa micuțului Eyas. 

”A fost unul dintre acele accidente ciudate, ușa s-a închis în spatele ei și a blocat-o înăuntru”, a declarat Șeful Poliției din Hampton, David Hobbs. 

Femeia a fost dusă la spital, dar, din fericire, a fost găsită la timp, așa că va fi bine. 

”Trebuie să-i mulțumim acestui băiețel că și-a anunțat mama. Vrem să le spunem tuturor să fie mai mult ca Eyas. Vedeți ce fac vecinii voștri. Aveți grijă unii de ceilalți.”, a spus Hobbs. 

Surse foto: IStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!