Lidia Fecioru a vorbit, mai clar ca oricând, despre rolul femeii în viața bărbatului: „Femeia este norocul bărbatului de a face bani. Este normal de la mama natură”

Lidia Fecioru a vorbit, mai clar ca oricând, despre rolul femeii în viața bărbatului: „Femeia este norocul bărbatului de a face bani. Este normal de la mama natură”

Ramona Jurubita

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru surprinde întotdeauna cu declarațiile controversate din spațiul public. De această dată însă a făcut o mulțime de femei fericite, cu o afirmație rostită în podcastul „Gând la gând cu Teo”. 

Despre ce să fie vorba? Află!

Ideea potrivit căreia „Femeia poartă norocul banilor bărbatului a stârnit o mulțime de controverse în mediul online. Unele femei au fost de acord cu această ipoteză, în timp ce altele au încercat să contrazică spusele specialistei în bioenergetică.

Iată în integralitate declarația făcută de Lidia Fecioru:

„Dacă tu ești un bărbat care ai grijă de femeia ta și o îmbraci frumos, atunci te mândrești cu femeia ta. Ea e cea care gestionează banii unui bărbat și femeia poartă norocul banilor bărbatului. Dacă stai tu să te uiți, sunt mulți bărbați de afaceri care și-au lăsat nevestele, s-au căsătorit cu tinerele, au mai făcut un copil și nu le mai merg afacerile. Sau chiar au dat faliment.

Nevasta lui e cea care a venit cu norocul lui. Ea vine cu destinul, cu norocul. Legătura nu se rupe prin divorț. Niciodată! Odată căsătoriți, acolo rămânem. Urmează alte căsnicii, dar de obicei… ai văzut.”

Bioenergoterapeutul a subliniat această idee și cu alte ocazii. Iată cum a explicat-o, folosind alte cuvinte, în podcastul „Phoenix by Diana Ballerini”:

„Femeia este norocul bărbatului de a face bani. Este normal de la mama natură. Jupâneasa ține casa și jupânul ține drumul. E simplu! Femeia e cea care aduce energia benefică lângă un bărbat și ăla face bani.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ballerini (@diana_ballerini)

Iată câteva dintre reacțiile pe care le-au avut oamenii care au vizionat aceste episoade în care Lidia Fecioru a dat de înțeles că bărbații prosperi au în spate femei cu noroc la bani. 

„Există și femei care, prin energia lor, te duc la faliment. E corect că energia femeii poate face diferența, dar contează enorm ce energie are femeia.”, „Întotdeauna am știut că, în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie înțeleaptă! Dar....foarte mult depinde de bărbat, dacă e un arogant și indiferent la toată energia ta atunci efortul femeii este egal cu zero!”, „Degeaba ai tu energie mișto și știi să ții casa când ai un trântor care se mulțumește cu ce are.”, „Păi de aia vor bărbații mai multe femei…”, „Of of...no comment.....astea sunt cu DUS ÎNTORS.... Ea vrea să spună că o femeie înțeleaptă zidește casa, iar una mai neînțeleaptă o strică... pentru că totul stă în femeie... o femeie cu energie rea distruge bărbatul…”

Alte persoane au mers și mai departe de atât, menționând că Lidia Fecioru nu este în măsură să dea sfaturi despre relații și căsnicii, din moment ce este o femeie divorțată care nu și-a refăcut viața.

„Ne dă explicație despre relații perfecte o femeie care este divorțată și care nu a reușit din punct de vedere matrimonial și familiar în viață.”, a scris cineva pe Instagram.

Adevărul este însă altul! Lidia Fecioru se consideră o femeie realizată pentru că este mamă, iar cea mai mare împlinire a sa sunt copiii. Ar fi refuzat să se recăsătorească tocmai pentru că vrea să petreacă mai mult timp în compania lor și a nepoților, cărora le oferă toată dragostea.

Cei doi băieți ai Lidiei Fecioru de ziua unuia dintre ei, care ține în brațe un tort
Cei doi băieți ai Lidiei Fecioru

„Nu m-aș mai mărita niciodată. M-am uitat în viitor și am și probat, dar nu merge. Tu știi că eu mi-am iubit și îmi iubesc copiii la nebunie. Plus că au venit nepoții care, de fapt, karmic, ei sunt copiii noștri. Tu ai văzut că nepoții seamănă cu bunicii? Numai că seamănă atât de bine, încât zici: domnule, e leit soacră-mea, nu se poate! Așa sunt copiii ăștia. Ei sunt copiii karmici ai noștri.

Eu îmi iubesc foarte mult familia. Eu n-aș putea împărți timpul și iubirea. Nu zic că nu au fost bărbați care să mă ceară, dar am zis: eu nu aș putea să îți dăruiesc timp și nu am cum, eu nu te iubesc, nu am cum. (...) Și nu mai sunt pregătită nici să spăl pentru cineva, nici să fac mâncare pentru cineva. Nu mai sunt pregătită! Nu mai, gata!”

Cu toate că unii oameni o judecă pentru că dă sfaturi despre relații fără să aibă un partener, Lidia Fecioru vorbește din experiența acumulată din legăturile amoroase trecute. A ajuns la maturitatea care îi permite să nu mai țină cont de comentariile răutăcioase la adresa ei și continuă să ofere îndrumare celor care cred în puterea sa vindecătoare.

Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"

Surse foto: Instagram, Facebook

Surse articol: YoutubeYoutube

Articolul urmator
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
Care este adevărata natură a spiritului tău?
Incepe quiz
Care este adevărata natură a spiritului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.