Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Provocarea care a creat isterie pe Internet. Tu știi câte triunghiuri sunt în imagine?

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Avem pentru tine o provocare interesantă care îți va pune la încercare abilitățile de observare. O imagine cu mai multe triunghiuri a ajuns virală pe internet și i-a pus în dificultate pe mulți internauți care s-au străduit să găsească răspunsul corect.

Imaginea a fost publicată pe un cont de Instagram, utilizatorii fiind întrebați câte triunghiuri observă. Răspunsurile au creat multă confuzie și au generat polemici în mediul online. Probabil îți aduci aminte de orele de geometrie de la școală, atunci când erai nevoit să analizezi figurile în spațiu, astfel că acest desen nu ar trebui să îți fie străin.

Această fotografie îți va pune la încercare abilitățile de observare și îți va testa atenția. Prezintă un triunghi secționat, iar mulți s-au lăsat păcăliți și au considerat că răspunsul corect este un singur triunghi, însă nu acela este cel corect. 

Privește cu atenție imaginea de mai jos și încearcă să numeri câte triunghiuri sunt prezente.

fotografia cu un triunghi sectionat care a devenit virala pe internet

Sursa foto: Instagram

Iluzia optică i-a pus în dificultate pe mulți dintre internauți și a păcălit până și cele mai agere minți. Nu te grăbi și ia-ți tot timpul pentru a număra triunghiurile cu atenție.

Poți să simplifici operațiunea și să desenezi figura de mai sus folosind un pix sau un creion pentru a ajunge la rezolvarea problemei. După ce ai așezat pe hârtie desenul începe să numeri cu atenție pentru a nu lua în calcul de două ori același triunghi și astfel să nu obții rezultatul cel bun. 

Unele persoane au spus că sunt 12, 16, 18 sau chiar 22 de triunghiuri. Dacă ai ajuns al concluzia că sunt 18 triunghiuri de forme și mărimi diferite trebuie să îți spunem felicitări! Te-ai descurcat foarte bine pentru că acesta este rezultatul corect.

Citește și: Iluzia optică a momentului care a aruncat internetul în aer. Tu găsești leopardul din imagine?

Desenele geometrice pot deveni o adevărată provocare pentru oamenii care nu au un spirit de observație foarte bine dezvoltat. Mintea umană poate fi ușor păcălită, iar creierul este predispus să observe mai repede elementele cu care este familiarizat.

Sursa articol: A1 

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!