Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul de 10 secunde care îţi arată nivelul de inteligenţă

Vineri, 07.07.2017

Inteligenţa unui om poate fi testată în foarte multe feluri. Internetul este invadat de nenumărate teste care promit să arate adevărata capacitate intelectuală a fiecăruia. Cât sunt însă de veridice acestea?

Testele sunt concepute astfel încât scorurile lor să pună în evidenţă diferenţele dintre persoane privind gândirea şi raţionamentul abstract, capacitatea de a învăţa lucruri noi, dar şi abilitatea de a rezolva probleme.

femeie care se gandeste

O modalitate foarte simplă prin care îţi poţi testa nivelul de inteligenţă o reprezintă acest test. Durează doar 10 secunde şi este foarte uşor, doar că necesită atenţie şi concentrare.

Tot ceea ce trebuie să faci este să citeşti fraza şi să numeri câte litere „F” sunt în total. Pentru un rezultat corect, încearcă să găseşti toate literele de la prima încercare.

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS.

Ai reuşit să găseşti toate literele „F”? Dacă ai găsit 6 atunci se poate spune că ai trecut cu brio acest test. Dacă nu ai reuşit să le găseşti, revino asupra frazei şi mai numără o dată. O persoană cu inteligenţă medie găseşte, de obicei, doar 3 dintre ele. Dacă ai găsit 4, eşti una dintre persoanele cu inteligenţa peste medie, dacă ai găsit 5 te poţi considera deştept, iar dacă ai reuşit să le descoperi pe toate 6...Felicitări! Eşti un geniu!

Trăsăturile unui om inteligent

S-ar putea crede despre un om cu o capacitate intelectuală crescută că beneficiază de anumite trăsături pe care alţii nu le au. De fapt, nu este chiar aşa. Diferenţa constă în modul în care îşi dezvoltă şi profită de aceste trăsături.

Iată câteva dintre caracteristicile oamenilor inteligenţi:

 1. Sunt foarte adaptabili. Oamenii inteligenţi sunt flexibili şi capabili să facă faţă oricărei situaţii cu care se confruntă. Inteligenţa depinde de posibilitatea de a-ţi schimba propriile comportamente pentru a face faţă mai eficient provocărilor sau pentru a schimba ceva în mediul înconjurător.
 1. Sunt conștienți de lucrurile pe care nu le știu. Cei mai inteligenţi oameni sunt capabili să recunoască atunci când nu sunt familiarizaţi cu un anumit concept.
 1. Au o curiozitate permanentă. Există o legătură între inteligenţa copiilor şi deschiderea spre noi experienţe, care dă naștere așa-numitei curiozități intelectuale la vârsta adultă.
 1. Sunt deschiși. Oamenii inteligenţi nu sunt reticenţi în faţa unor oportunităţi sau a unor idei noi. În acelaşi timp, aceştia sunt atenţi cu privire la ideile şi perspectivele pe care le adoptă.
 1. Se bucură de propria companie. Caracteristica interesantă a oamenilor inteligenţi este că sunt individualişti şi mai puțin interesați decât cei cu intelect mediu de socializare.
 1. Au un auto-control ridicat. Ei sunt capabili să depăşească momentele de impulsivitate prin planificare, clarificarea obiectivelor, explorarea unor variante diferite şi luarea în considerare a consecinţelor ce ar putea rezulta din acţiunile lor.
 1. Au simţul umorului dezvoltat. Simţul umorului este una dintre cele mai apreciate caracteristici ale unei persoane inteligente. Studiile au arătat faptul că cei care sunt comedianţi profesionişti au obţinut mai mult decât media în ceea ce priveşte rezultatele de inteligenţă verbală.
 1. Sunt sensibili la experienţele altor persoane. Empatia şi sprijinul acordat altora este o componentă esenţială a inteligenţei emoţionale.

Tu ce caracteristici consideri a fi definitorii pentru un om inteligent?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea (15583 vizite)
  2. 5 semne că în curând vă veți apropia sufletele (12559 vizite)
  3. Când vom putea merge din nou la concerte, festivaluri, spectacole și meciuri de fotbal? Răspunsul te va șoca! (4436 vizite)
  4. Stați în case! Închiderea zonelor roșii funcționează: niciun caz nou în Codogno, orășelul italian de unde s-a răspândit coronavirusul în Europa! (3119 vizite)
  5. Ce nu face un tată pentru copilul său! Acest bărbat a inventat o capsulă anti-COVID-19, pentru a-și proteja puiul de virusul ucigaș (1993 vizite)
  1. Top 10 feluri în care poți să cheltuiești mai puțin în vremuri de criză (nota 5)
  2. 5 semne că în curând vă veți apropia sufletele (nota 4.8)
  3. ANPC: Cum să îți faci cumpărăturile la magazin în siguranță, ca să nu duci coronavirus acasă (nota 4.6)
  4. Când vom putea merge din nou la concerte, festivaluri, spectacole și meciuri de fotbal? Răspunsul te va șoca! (nota 4)
  5. O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea (nota 3.5)
  1. Procesiune cu rugăciuni și moaște pe străzile Capitalei, pentru protejarea populației împotriva coronavirusului (0 comentarii)
  2. Mesaje pentru soră: cele mai emoţionante 76 de mesaje (0 comentarii)
  3. Urban Events în parteneriat cu ALY Media vin în susținerea Asociației Zetta cu un show muzical online în scop caritabil (0 comentarii)
  4. Cele mai longevive pisici: 10 rase de feline care chiar au 9 vieți (0 comentarii)
  5. Gestul impresionant făcut de preoții de la Dunărea de Jos: și-au donat salariile spitalelor locale (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!